RECARO Insats för nyfödda Prime Silent Grey för Kio

RECARO Insats för nyfödda Prime Silent Grey för Kio


Variant:
  • RECARO Insats för nyfödda Select Night Black för Kio
  • RECARO Insats för nyfödda Prime Silent Grey för Kio

Pris
690 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311309

EAN: 8050038142526

RECARO Insats för nyfödda Prime Silent Grey för Kio
Texten har översatts automatiskt.
Säkerhet från födseln
Med Kio nyfödd-insatsen kan Kio Re board användas från födseln. Det mjuka inslaget minskar barnstolens storlek och ger därmed säkerhet och komfort även för de allra minsta. Bästsätet garanterar en platt och bekväm liggställning för ditt barn.

Barnets skydd ökas också av sidovingarna, som minskar avståndet till sätet. Nackstödet kan justeras i två lägen för att perfekt stabilisera det lilla huvudet. Polstret och nätinsatserna ger maximal komfort. Överdragen kan tvättas vid 30 °C.

Produktdetaljer:
  • Kan användas från födseln
  • Mjukt inlägg
  • Mer skydd för barnet
  • Vadderade och nätinlägg ger maximal komfort
  • Snabbt och enkelt att montera
  • Maskintvättbar vid 30 °C
Kompatibel med:
  • Kio
Leveransens omfattning:
  • Insats för nyfödda

Barnstolen ingår inte i leveransen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare

RECARO Insats för nyfödda Prime Silent Grey för Kio
RECARO Insats för nyfödda Prime Silent Grey för Kio
690 kr