Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

RECARO Bilbarnstol Young Sport Hero Core Energy Blue
RECARO Bilbarnstol Young Sport Hero Core Energy Blue
Tillfälligt slutsåld

Pris
2569 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311078

EAN: 8050038144247

RECARO Bilbarnstol Young Sport Hero Core Energy Blue
Texten har översatts automatiskt.
"Grupp 1/2/3, vikt: 9 till 36 kg, ålder: från ca. 9 månader till 12 år

Maximal säkerhet måste finnas i alla situationer: Vid utformningen av Young Sport Hero-barnstolen såg vi till att det enkelt kan installeras och tas bort i alla fordon med säkerhetsbältet - säker och okomplicerad. Oavsett med vem eller i vilken bil du reser: det är viktigt att dina barn kommer säkert, vart resan tar dem.
Eftersom en sådan tigerbarnstol inte borde vara för tung för hantering är vår Young Sport Hero en lättvikt i sin klass med endast 8 kg. Detta gör det enkelt att installera, enkelt att ta bort och enkelt att bära.

Universalinstallation
Lättare än någonsin: barnstolen kan enkelt och snabbt installeras i bilen med säkerhetsbältet utan att behöva använda Isofix. ""Universal"" betyder att du kan helt koncentrera dig på resan, eftersom barnstolen passar i nästan vilken bil som helst. Verkligen hjälpsam!

En plats som växer med barnet
Ändra aldrig ett vinnande lag: vår Tian Elite kan användas från nio månader gammalt barn till tolv år gammalt. Det höjdjusterbara ryggstödet och nackstödet anpassas till ditt barns storlek och växer automatiskt med dem.

Avancerat sidoskydd (ASP)
Integrerade skydd skyddar energi och ger maximalt skydd vid varje åktur. I händelse av en potentiell sidokollision minskar de de krafter som annars skulle påverka barnet. Premium säkerhet för en premiumresa.

Sätesvinkeljustering
Barnsätet kan justeras till en avslappnad, platt viloläge för små barn inom grupp 1. Oavsett om de är vakna eller sover, kommer de alltid att vara nöjda med denna komfortnivå.

Lättvikt
Barnsätet väger cirka 8 kg och kan snabbt och enkelt tas bort från fordonet, transporteras och senare installeras om. Så enkelt, det kan bytas mellan olika bilar på nolltid alls. För när vi designar något är det inte bara en övning i stil, det är en extra bekvämlighet för dem som använder det.

Patenterat HERO-sele-system
Barn inom grupp 1 kan spännas fast snabbt och enkelt med det patenterade HERO-sele-systemet. En enhet som består av axelkuddar, axelremmar och nackstöd förhindrar att remmarna vrids och glider.

Produktdetaljer:
 • 5-punktssele: med den intuitiva, centrala selejusteringen med HERO-sele-systemet kan ditt barn vara säkert och enkelt fastspänd i sätet (storlek 1)
 • Sätesreducerare: Säkerställer en optimal passform för småbarn (storlek 1)
 • Markerad sele guide: Den röda markerade selen guide underlättar korrekt installation
 • Förstärkta armstöd: Armstöd ger optimalt skydd runt höfterna och möjliggör bekvämare sittplatser för äldre barn
 • Luftcirkulation: Vårt passiva luftcirkulationssystem gör sittningen extra bekväm på långa resor
 • Fordonssitsskum: Skummet anpassar sig perfekt till ditt barns kropp för maximal komfort
 • Belagda remtungor: De belagda remtungorna värms inte upp vid höga temperaturer, vilket skyddar ditt barns känsliga hud (storlek 1)
Tekniska data:
 • Installation i bilen: fordonets eget 3-punktsbälte
 • Installation: Forw ard vänd installation 9 till 36 kg
 • Mått (längd x bredd x höjd): 50 x 58 x 63 - 71 cm
 • Sitsyta (längd x bredd): 29 x 30 cm
 • Ryggstöd (längd x bredd): 51 - 60 x 29 cm
 • Produktvikt: 8 kg
Ingår i leveransen:
 • Barnstol
 • Sätesreducerare
 • Instruktionsmanual
"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: RECARO Bilbarnstol Young Sport Hero Core Energy Blue
5
63 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 55
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare