RECARO Bilbarnstol Avan Prime Mat Black inklusive underlag
RECARO Bilbarnstol Avan Prime Mat Black inklusive underlag

RECARO Bilbarnstol Avan Prime Mat Black inklusive underlagPris
4118 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A326078

RECARO Bilbarnstol Avan Prime Mat Black inklusive underlag
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / storlek: 40 till 83 cm kroppslängd, vikt: 0 till 13 kg, ålder: från födsel till ca. 15 månader.

Avan babyskydd är din perfekta resekompis och ser till att du alltid kommer fram säkert till din destination - precis vad som verkligen räknas för dig och dina barn. Vi har utformat vår babyburen för att överträffa alla säkerhetskrav. Men vi handlar inte bara om säkerhet. Det handlar också om genial teknik Design för dig och ditt barn. Vår Avan kan fästas med bilens säkerhetsbälte eller med i-Size basen med bara ett klick. Maximalt säkra och bekväma resor för alla. Tack vare Avan babyskydd är vardagens äventyr mycket roligare. Den väger bara 4,1 kg och är därför särskilt lätt att bära och vi har tagit fram en särskild Adapter (säljs separat) som kan fästas på RECARO barnvagnar - så att du kan röra dig bekvämt med ditt barn.

Modular es System
Avan babyskyddet fästs på Avan/Kio-basen med bara ett klick, med tydligt synliga indikatorer på basen som visar att babyskyddet är korrekt installerat. För det växande barnet kan Avan/Kio Base kombineras med Kio Re board (säljs separat) upp till 4 års ålder.

Luftcirkulation
Ibland är det de små detaljerna som gör stor skillnad. Vårt luftcirkulationssystem gör det extra bekvämt att sitta på långa resor. Öppningar i det yttre skalet och nätinsatserna i sätesöverdraget säkerställer kontinuerlig luftcirkulation och frisk luft. Hemligheten bakom en bra resa ligger i den körglädje som barnvagnen garanterar med dessa små detaljer.

Lättvikt
Motståndskraft kräver ingen tung vikt. Den funktionella lättheten är genialisk. Med en vikt på bara 4,1 kg är Avan babyskyddet perfekt för daglig användning: lätt nog för att bäras hela dagen - från huset till bilen och tillbaka igen - utan att offra säkerheten. Smart Design innebär att du utesluter det överflödiga och maximerar det väsentliga.

Smart sele spänne
Spännet gör det enkelt och säkert att spänna fast selen: När barnet lyfts ut ur babyskyddet lutar bälteslåset framåt och stannar i detta läge. Detta innebär att barnet inte sitter på bälteslåset när det placeras i bilbarnstolen och att föräldrarna kan fästa bältesystemet på ett säkert, bekvämt och snabbt sätt.

Resesystem
Som medskapare av framtiden strävar vi efter att Vision skapa en bättre värld med en ny typ av mobilitet. Tack vare den speciella Adapter (säljs separat) kan du snabbt och enkelt fästa Avans babyskydd på RECARO barnvagnar (säljs separat). Detta skapar ett praktiskt resesystem för resor med ditt barn.

Extra stort solskydd
Det extra stora solskyddet med UPF 50-solskydd och det utfällbara solskyddet skyddar ditt barns känsliga hud från vind och UV-strålning. Detta garanterar anpassning till alla årstider och väderförhållanden med bibehållen komfort.

Produktdetaljer:
 • Energiabsorberande inlägg för nyfödda: Förutom maximalt skydd garanterar de energiabsorberande sidomaterialen i inlägget en bekväm liggställning för ditt nyfödda barn.
 • i-Size : Transport i omvänd riktning i enlighet med UN R129 för maximal säkerhet.
 • 3-punktssele: Med den intuitiva, centrala selejusteringen med HERO-systemet kan ditt barn säkert och enkelt spännas fast i sätet.
 • Skum i bilindustrins säte: Skummet anpassar sig perfekt till barnets kroppsform och ger maximal komfort.
 • Justerbart, ergonomiskt bärhandtag: Handtaget har en optimal form för enkel bärning och kan justeras i flera olika lägen.
 • Belagda bandtungor: De belagda bandtungorna värms inte upp i höga temperaturer, vilket skyddar ditt barns känsliga hud.
 • Patenterat HERO-sele-system: En enhet av axelkuddar, axelremmar och nackstöd förhindrar att remmarna vrids och glider och säkerställer en säker och enkel spänningsmekanism.
 • Intuitiv användning: enklare än någonsin tidigare: alla viktiga funktioner kan användas intuitivt och enkelt.
 • Advanced Side Protection (ASP): Integrerade sidoskydd absorberar energi vid en eventuell sidokollision.
 • Flexibel hantering: Barnbäraren kan fästas med bara ett klick med hjälp av säkerhetsbältet eller i-Size Base.
 • Höjdjusterbart nackstöd med integrerad selestyrning: Ger enkel, individuell anpassning till det växande barnet och stöder därmed en ergonomisk sittställning.
 • Modular es System
 • Överrullningsskydd förhindrar att basen vänder sig vid en kollision.
 • Isofix Anslutningen garanterar en säker installation i fordonet
 • Indikatorer - allt i en överblick: Tydligt synliga indikatorer visar om allt har installerats på rätt sätt.
 • Längdsjusterbart stödben: Enkel justering i fordonet för maximal säkerhet.
Tekniska data:
 • Monteringsalternativ i bilen: Med Isofix och stativ (eller endast bilbarnstol med bilens eget 3-punktsbälte).
 • Montering: Bakåtvänt
 • Mått på babyskyddet (längd x bredd x höjd): 66 x 44 x 59 cm.
 • Sittyta (längd x bredd): 23 x 23 cm
 • Ryggstöd (längd x bredd): 37 - 48 x 21 cm
 • Basens mått (längd x bredd x höjd): 65 x 35,5 x 35 - 86 cm
 • Produktvikt bilbarnstol: 4,1 kg
 • Produktvikt bas: 7,5 kg
Ingår i leveransen:
 • Barnstol
 • Bas station med Isofix
 • Solskydd
 • Bruksanvisning
Barnvagnen ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare

RECARO Bilbarnstol Avan Prime Mat Black inklusive underlag
RECARO Bilbarnstol Avan Prime Mat Black inklusive underlag
4118 kr