Ravensburger Staplingsdocka
Pris
167 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341565

EAN: 4005556208548

Ravensburger Staplingsdocka
Texten har översatts automatiskt.
Detta spel med skicklighet har varit ett nöje för barn och familjer i flera generationer. I den här nydesignade upplagan finns de populära stapelbara männen i fyra nya fantastiska färger. Spelarna bygger ett torn - allt är tillåtet! De staplande männen klistrar, hänger eller klämmer ihop i ett kors och tvärs-mönster. Tornet svänger farligt, spänningen stiger! Vem blir först med att göra sig av med sin sista stapel utan att någon faller av? Detta kräver mycket skicklighet!

Varje spelare får 7 staplade gubbar av en färg. En efter en fäster spelarna nu en av sina stapelmän på det växande tornet av stapelmän. Rakt, snett eller upp och ner - allt är tillåtet, huvudsaken är att staplingsdockan hänger i luften! Men var försiktig: om en spelare försöker fästa sin staplingsdocka på tornet och staplingsdockor faller ner, måste spelaren lägga till alla dessa fallna dockor till sitt förråd. Den spelare som lyckas placera sin sista stapelman utan att andra stapelmän faller ner vinner!

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 27,5 x 19,2 x 5,5 cm
  • Antal spelare: 1 spelare
  • Innehåller: 29 färgglada stapelbara figurer, 1 grå bas
  • Ålder: från 5 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Staplingsdocka
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

Ravensburger Staplingsdocka
Ravensburger Staplingsdocka
167 kr