Ravensburger SpelMagasin
Pris
241 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341600

EAN: 4005556272952

Ravensburger SpelMagasin
Texten har översatts automatiskt.
Ravensburger 27295 - Spiele Magazin - Den populära spelkollektionen för unga och gamla.

I spelkollektionen "Spiele Magazin" på Ravensburger finns allt från spännande tärningsspel till klassiska brädspel och underhållande pusselspel. Bland dessa finns välkända klassiker och globalt populära spel på Original som t.ex. dam, mill, backgammon eller Pachisi® samt Malefiz® och Fang den Hut®. Dessutom förklarar det detaljerade regelhäftet många intressanta varianter av hur spelen kan spelas på olika sätt, till exempel 10 gånger 10 rutor i form av brickor. Med mer än 50 spelmöjligheter i spelkollektionen finns det säkert ett favoritspel för alla.

Alla pusselspel som "Mäxchen", "Stumme Jule" eller "Kuhschwanz" är för övrigt för ett obegränsat antal spelare, så att spelkollektionen också garanterar mycket roligt på varje fest! Oavsett om du spelar med vänner eller med familjen - de välkända spelen för korta och snabba spel men också för sällskapliga rundor erbjuder mycket variation och är superlätta att spela från 6 år. Det är också en idealisk present till födelsedagen eller julen.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 37,3 x 27,3 x 5,5 cm.
  • Innehåll:3 dubbelsidiga spelplaner, 20 spelbrickor, 11 blockeringsbrickor (trä), 40 brickor (trä), 17 Fang den Hut-hattar, 64 Reversi-spelbrickor, 2 golden e tärningar, 1 fördubblingstärning.
  • Ålder: från 6 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger SpelMagasin
Ravensburger SpelMagasin
241 kr