Ravensburger Rampussel - Vår gröna stad 24 bitar

Ravensburger Rampussel - Vår gröna stad 24 bitarPris
114 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341636

EAN: 4005556052455

Ravensburger Rampussel - Vår gröna stad 24 bitar
Texten har översatts automatiskt.
Var gömmer sig...? Och vem kommer att hitta den först...? Det här rampusslet med 24 bitar är perfekt för unga pusselspelare från 4 års ålder. Pusselramen med konturlinjerna för pusselbitarna gör det lättare att sätta in dem på rätt sätt och fungerar också som en praktisk pusselbas, även när du reser. Det lilla motivet på ramen får dig att vilja leta och uppmuntrar ditt öga för detaljer.

Ett åldersanpassat pusselspel med en bas och ett extra sökspel. Även efter att ha avslutat pusslet kan barnen ha roligt att träna sin perception, sitt korttidsminne och sitt logiska tänkande. Samtidigt förbättras koordinationen mellan öga och hand och tålamodet. Pussel med rätt svårighetsgrad låter barnen växa med utmaningen, stärker deras självförtroende och är framför allt väldigt roliga. I det stora utbudet av Ravensburger barnpussel med de mest populära motiven, från 2 bitar till 300 bitar, finns det garanterat rätt pussel för varje barn.

Säkerheten hos alla material som används bekräftas av ett oberoende institut. I över 100 år har vi utvecklat pussel som barn älskar dem: åldersanpassade motiv, antal bitar och storlek.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 37,3 x 29,3 x 0,5 cm
  • 24 pusselbitar
  • Ålder: från 4 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Rampussel - Vår gröna stad 24 bitar
5
167 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 149
 
4 Stjärnor
| 14
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Rampussel - Vår gröna stad 24 bitar
Ravensburger Rampussel - Vår gröna stad 24 bitar
114 kr