Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Ravensburger Rampussel - Team Awesome i aktion 15 bitar

Ravensburger Rampussel - Team Awesome i aktion 15 bitarPris
79 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341633

EAN: 4005556052196

Ravensburger Rampussel - Team Awesome i aktion 15 bitar
Texten har översatts automatiskt.
Var hör detta hörn hemma? Passar dessa pusselbitar ihop?

Rampussel är idealiska för pusselnybörjare från 3 års ålder på grund av antalet och storleken på bitarna. Pusselramen med konturlinjerna för pusselbitarna gör det lättare att sätta in dem på rätt sätt och fungerar också som en praktisk pusselbas, även när du reser. De robusta kartongbitarna garanterar leksakens hållbarhet. Ravensburger Frame-pussel finns med 15 eller 30-48 bitar och färgglada motivvärldar.

Allt i ramen - åldersanpassat pusselspel med bas. Pussel tränar på ett lekfullt och roligt sätt barnens uppfattningsförmåga, korttidsminne och logiska tänkande. Det förbättrar också koordinationen mellan hand och öga och tålamodet. Pussel med rätt svårighetsgrad låter barnen växa med utmaningen, stärker deras självförtroende och är framför allt väldigt roliga. I det stora utbudet av Ravensburger barnpussel med de mest populära motiven, från 2 bitar till 300 bitar, finns det garanterat rätt pussel för varje barn.

Säkerheten hos alla material som används bekräftas av ett oberoende institut. I över 100 år har vi utvecklat pussel som barn älskar dem: åldersanpassade motiv, antal bitar och storlek.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 25 x 14,5 x 0,2 cm
  • 15 pusselbitar
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Rampussel - Team Awesome i aktion 15 bitar
5
279 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 239
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 10
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Rampussel - Team Awesome i aktion 15 bitar
Ravensburger Rampussel - Team Awesome i aktion 15 bitar
79 kr