Ravensburger Puzzle 2x24 - En dag i djurparken

Pris
117 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318383

EAN: 4005556078134

Ravensburger Puzzle 2x24 - En dag i djurparken
Texten har översatts automatiskt.
Oavsett om det är en häst eller en kattunge, en grävmaskin eller en brandbil - de färgglada motiven i Ravensburger pusselset med 2x24 bitar kommer att glädja alla barn från 4 års ålder!

Två pussel för barn ger dubbelt så mycket pusselglädje. Innehåller miniposter som mallar. Ravensburger tiger Pussel tillverkas av utmärkt kvalitet med material från hållbart skogsbruk.

Att leta efter bitar, fästa dem och njuta av den ständigt växande bilden - att pussla är när en framgång följer på nästa. Därför älskar barn att sätta ihop pusselbitarna om och om igen för att skapa sina favoritmotiv.

Men pussel är mer än bara roligt: med rätt svårighetsgrad låter de barn i alla åldrar växa av utmaningarna, öka sitt tålamod och stärka sitt självförtroende.

I det stora utbudet av Ravensburger barnpussel med de mest populära motiven, från 2 bitar till 300 bitar, finns det garanterat rätt pussel för varje barn. Valet av motiv och den höga kvaliteten på våra barnpussel är mycket viktigt för oss. Därför bekräftas alla materialens oskadlighet av ett oberoende institut. I över 100 år har vi utvecklat pussel som barn älskar: Motiv, antal bitar och storlek är anpassade till åldern.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd): 26 x 18 cm
  • Leveransomfattning: 2 x 24 pusselbitar
  • Ålder: Från 4 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Puzzle 2x24 - En dag i djurparken
5
63 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 58
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Puzzle 2x24 - En dag i djurparken
Ravensburger Puzzle 2x24 - En dag i djurparken
117 kr