Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie

Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie


Variant:
  • Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Världskarta med djur
  • Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie

Pris
109 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341501

EAN: 4005556133253

Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie
Texten har översatts automatiskt.
Åldersanpassad pusselglädje i XXL-format: en dykning i färgglada undervattensvärldar, en tidsresa till dinosauriernas land, en upptäcktsresa till Tiger , elefant & Co:s hem eller ett magiskt äventyr i enhörningarnas land - pusselbit för pusselbit kan barnen dyka in i fantastiska världar och förundras! tiger Våra pussel tillverkas i utmärkt kvalitet med material från hållbart skogsbruk. Pedagogiskt värdefullt och med mycket roligt att lära sig.

Du letar efter bitar, lägger till dem och njuter av den ständigt växande bilden - pusslande är när den ena framgången följer på den andra.

Därför älskar barn att sätta ihop pusselbitarna om och om igen för att skapa sina favoritmotiv. Men pussel är mer än bara roligt: med rätt svårighetsgrad låter de barn i alla åldrar växa av utmaningarna, öka sitt tålamod och stärka sitt självförtroende. I det stora utbudet av Ravensburger barnpussel med de mest populära motiven, från 2 bitar till 300 bitar, finns det garanterat rätt pussel för varje barn. Valet av motiv och den höga kvaliteten på våra barnpussel är mycket viktigt för oss. Därför bekräftas säkerheten hos alla material av ett oberoende institut. I över 100 år har vi utvecklat pussel som barn älskar dem: åldersanpassade motiv, antal bitar och storlek.


Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 33,5 x 23,1 x 3,7 cm
  • Pedagogiskt värdefullt och med mycket roligt lärande
  • 150 stycken
  • Ålder: från 7 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie
4.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie
Ravensburger Pussel XXL 150 bitar - Vårt drömpar Musse och Minnie
109 kr