Ravensburger ministeps® Aqua Doodle® XXL Color
Variant:
  • RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL
  • Ravensburger ministeps® Aqua Doodle® XXL Color

Pris
376 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A021156

EAN: 4005556041824

Ravensburger ministeps® Aqua Doodle® XXL Color
Texten har översatts automatiskt.
Regnbågsmatta att hänga upp.

Barn har ett naturligt behov av att röra på sig och gillar att vara aktiva med hela kroppen när de målar. "Aqua Doodle® XXL Color " gör det därför möjligt att måla uttrycksfullt när du står! Den extra stora målningsytan kan fästas på väggen med öglor. På så sätt kan barnens kreativa energi utvecklas särskilt bra. Fyll bara "Aqua Doodle® Pen" med vatten och så är du igång!

Som genom magi målar barnen på den vita tygmattan i magiska regnbågsfärger! Efter några minuter torkar strecken och teckningarna och försvinner magiskt igen. Nu kan det roliga börja om igen! Med "Aqua Doodle® XXL Color " använder de små konstnärerna all sin kreativitet på den extra stora målarmattan och tränar samtidigt på ett lekfullt sätt sin finmotorik.

Och den stora fördelen för föräldrarna är att tack vare den unika Aqua Doodle®-målningstekniken är golv, väggar, händer och kläder garanterat rena: För det finns inget annat än kranvatten i pennan! Det finns också många andra fantastiska produkter från Aqua Doodle®-sortimentet att upptäcka!

Produktdetaljer:
  • Lekmatta: 78 x 78 cm
  • Ålder: från 18 månader
Uppmärksamhet
Nya förpackningar design . Förpackning design kan skilja sig åt!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger ministeps® Aqua Doodle® XXL Color
4.5
325 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 239
 
4 Stjärnor
| 73
 
3 Stjärnor
| 8
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger ministeps® Aqua Doodle® XXL Color
Ravensburger ministeps® Aqua Doodle® XXL Color
376 kr