Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Ravensburger memory ® Paw Patrol
babymarkt rekommenderar
Tillfälligt slutsåld

Pris
161 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341573

EAN: 4005556208876

Ravensburger memory ® Paw Patrol
Texten har översatts automatiskt.
Barnen älskar dem, de heroiska hundvalparna från TV-serien Paw Patrol! Små och stora Paw Patrol-fans upptäcker fantastiska bilder på sina favorithjältar och de häftiga fordonen. Målet med spelet är att vinna flest par av bilder. För att göra detta måste spelarna komma ihåg var de två korten med samma bild ligger. Den spelare som hittar ett matchande bildpar får behålla det och får genast hitta ytterligare två kort. Den spelare som har samlat ihop flest par i slutet vinner spelet. Detta populära minnes- och sökspel är roligt och främjar på ett lekfullt sätt minne, koncentration och retentiveness. Det är också en fin present till alla fans av Paw Patrol-serien. memory ® - det världsberömda klassiska spelet har i årtionden varit en glädje för barn och vuxna i åldrarna 3-99 år. De genialt enkla reglerna gör det till ett perfekt familjespel, där de små ofta vinner mot de stora.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 6 x 6 x 0,2 cm
  • Antal spelare: 2-8 spelare
  • Innehåller: 64 bildkort
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger memory ® Paw Patrol
5
55 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 49
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare