Ravensburger Måleri med siffror - föl med kattunge
Variant:
  • Ravensburger Måleri med siffror - föl med kattunge
  • Ravensburger Magic Unicorn

Pris
236 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A187382

EAN: 4005556285563

Ravensburger Måleri med siffror - föl med kattunge
Texten har översatts automatiskt.
Painting by numbers - Inspirerande måleri för stora och små konstnärer.

Bättre kvalitet och ännu mer måleriupplevelse med akrylfärger i individuella flaskor! De högkvalitativa akrylfärgerna torkar snabbt och är vattenbaserade. Det betyder att det inte behövs någon borstarengörare! Färgerna är alltid i goda händer när de används och de återförslutningsbara flaskorna gör att du kan sluta måla när som helst. En mängd olika motiv i olika format för unga och gamla! För att: Alla kan måla!

Det här kompletta setet innehåller en tavla med åldersanpassade målningsfält, akrylfärger i återförslutningsbara burkar, en kvalitetspensel och en matchande högkvalitativ bildram. Instruktioner och mallar är användbara hjälpmedel när du målar.

Det här är en rolig målning med garanterad framgång!

Detaljer:
  • Mått (längd x bredd): 18 x 24 cm
  • Akrylfärger i enskilda flaskor
  • Återförslutningsbara flaskor
  • Ingen borstarengörare krävs
  • Ålder: från 7 år

Försiktigt.
Inte lämplig för barn under 7 år. Använd under vuxnas överinseende. Läs och följ instruktionerna före användning och förvara dem i närheten som referens. Färger innehåller konserveringsmedel: 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol, 3-iodo-2-propynylbutylkarbamat. Innehåller en reaktionsblandning av 5-chlor-2-metyl-4-isothiazolin-3-on och 2-metyl-2H-isothiazol-3-on (3:1). Kan orsaka allergiska reaktioner.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Måleri med siffror - föl med kattunge
4.5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Måleri med siffror - föl med kattunge
Ravensburger Måleri med siffror - föl med kattunge
236 kr