Ravensburger Lamborghini Huracán EVO RWD
NYHET

Ravensburger Lamborghini Huracán EVO RWD


Pris
171 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A417617

EAN: 4005556171866

Ravensburger Lamborghini Huracán EVO RWD
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 14 år och uppåt
  • För nybörjare som känner sig bekväma med ett litet antal bitar, för avancerade pusselspelare som föredrar en medelhög utmaning och naturligtvis även för de absoluta proffsen som inte drar sig för 40 320 bitar.
  • Tack vare den enorma variationen av motiv i pusselprogrammet Ravensburger står ingenting i vägen för en oförglömlig pusselupplevelse.
  • De karakteristiska pusselbitarnas unika karaktär uppnås med hjälp av handgjorda stansverktyg som tillverkas med yttersta klocktillverkningsprecision i Ravensburg, Ober-Swaben, Tyskland.
  • Decennier av erfarenhet av pusseltillverkning, de höga kvalitetsstandarderna för material, motiv och Design får pusseldeckarnas hjärtan att slå snabbare och låter dig uppleva hur det ena passar ihop med det andra.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger Lamborghini Huracán EVO RWD
Ravensburger Lamborghini Huracán EVO RWD
171 kr