Ravensburger Labyrint kortspel
Variant:
  • Ravensburger Junior Labyrint
  • Ravensburger Labyrint kortspel
  • Ravensburger Villains labyrint

Pris
146 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341557

EAN: 4005556208494

Ravensburger Labyrint kortspel
Texten har översatts automatiskt.
Labyrinten, som 2 till 6 spelare från 7 år och uppåt skapar med hjälp av sina fyrkantiga kort, förändras hela tiden! Målet är att förbinda identiska motiv med kontinuerliga banor. Om du lyckas med detta vinner du det kort som redan finns i labyrinten. Men se till att alla andra kort förblir anslutna. Vem har samlat flest kort i slutet av en spelrunda på 20-30 minuter?

Varje spelare får alltid två kort på handen i början av sin tur. Ett av dem kan placeras bredvid de kort som redan ligger på bordet, så att nya vägar alltid skapas. Om du lyckas skapa en kontinuerlig väg från ett nyss skapat motiv till ett redan befintligt får du gräva upp skatten: Kortet i labyrinten kan tas som ett pris. Förutsättningen är dock att alla andra labyrintkort är anslutna.
Med en hel del tur kan även flera identiska skatter kopplas samman och vinnande kort erhållas på en gång! Den galna labyrinten har varit spännande för miljontals människor i många år - den kompakta kortversionen är ett perfekt komplement till klassikern och passar i alla fickor.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 18,3 x 11,5 x 3,7 cm
  • Antal spelare: 2 till 6 spelare
  • Ålder: från 7 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Labyrint kortspel
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

Ravensburger Labyrint kortspel
Ravensburger Labyrint kortspel
146 kr