Ravensburger Kids Sudoku
Pris
103 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341560

EAN: 4005556208500

Ravensburger Kids Sudoku
Texten har översatts automatiskt.
En spännande och samtidigt avkopplande logikträning för en spelare från 5 år. I början löser du 4x4 Sudokus, och efter hand kommer de allt svårare 6x6 Sudokus. På framsidan av pusselkortet står startpositionerna och på baksidan kan lösningen kontrolleras senare. Fälten på brädet är fyllda med färgade marker som visar roliga djur eller siffror. Ingen färg får upprepas i en rad, kolumn eller ruta. Här krävs hjärnor och inlärningskurvan stiger brant! En hjärnsport som utmanar och slappnar av på samma gång!

Hjärnspöken för smarta barn: Hör den listiga räven eller snarare den fräcka kakaduan hemma på detta område? Det krävs smarthet för att lösa ett 4x4 eller 6x6 Sudoku-pussel. 30 pusselkort avgör vilka marker som placeras på spelplanen i början. Då måste du tänka efter noga och kombinera: Ingen färg får upprepas i någon rad, kolumn eller markerad ruta. Nybörjare börjar med 4x4-planen och blir gradvis entusiastiska över mer utmanande uppgifter. Du kan välja mellan roliga djur och siffror för färgmarkerna. Det blir spännande varje gång när du efter att ha löst sudoku-frågorna tittar på baksidan av pusselkortet för att se om allt är korrekt.

Logikträning för en spelare från 5 år och uppåt stärker kombinationsförmågan enormt och är lika spännande som avkopplande!

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 18,3 x 11,5 x 3,7 cm
  • Antal spelare: 1 spelare
  • Ålder: från 5 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Kids Sudoku
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Kids Sudoku
Ravensburger Kids Sudoku
103 kr