Ravensburger Kattbjörn Butz
Variant:
  • Ravensburger Kuddig kanin Pelle
  • Ravensburger Kattbjörn Butz
  • Ravensburger Den gosiga ankan Emil

Pris
257 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341628

EAN: 4005556045600

Ravensburger Kattbjörn Butz
Texten har översatts automatiskt.
Du måste helt enkelt älska den här fluffiga mjuka plyschbjörnen! I början är mjukdjuret en bekant gosig vän i babysängen eller barnvagnen, men senare utvecklas det till ett viktigt referensobjekt som ger barnet trygghet, komfort och närhet. Tack vare sin storlek på 25 cm och den stabila sitsen är gosedjuret också perfekt för de första rollspelen. Plyschbjörnen är idealisk som födelsedagspresent och för speciella tillfällen som påsk, jul och födelsedagar.

De tre första åren av ett småbarns liv är otroligt spännande och fulla av unika ögonblick tiger : det första leendet, det första ordet, det första steget. Dag efter dag upptäcker de små barnen sin omgivning med alla sina sinnen och lär sig nya färdigheter. mini steps stöder denna utveckling steg för steg och ger föräldrarna den nödvändiga orienteringen för att stödja sina barn på ett kärleksfullt sätt. Våra högkvalitativa böcker och leksaker följer de små i alla utvecklingsfaser. Alla material är säkra i alla avseenden och testas regelbundet för kvalitet och säkerhet. Mini steps erbjuder alltså tillit och glädje på den gemensamma upptäcktsresan genom böckernas och spelens värld.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 23 x 17 x 5,5 cm
  • Ålder: från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger Kattbjörn Butz
Ravensburger Kattbjörn Butz
257 kr