Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Ravensburger GraviTrax spelet kurs
Variant:
  • Ravensburger GraviTrax spelet Impact
  • Ravensburger GraviTrax Spelet Flow
  • Ravensburger GraviTrax spelet kurs

Pris
277 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341591

EAN: 4005556270187

Ravensburger GraviTrax spelet kurs
Texten har översatts automatiskt.
Barn från 8 år kan lösa spännande pussel med GraviTrax The Game Course.

Hur tar sig bollen från start till mål när det till exempel bara finns 4 höjdstenar, 3 kurvor och 2 rälsar att bygga banan med? 30 uppgiftskort anger start- och målpunkterna för den bana som ska byggas. Om bollen rullar från början till slut och alla delar har byggts är pusslet löst. De sexkantiga golvplattorna, som kan placeras på olika sätt bredvid varandra, ger möjlighet till kluriga och varierande pusselspel med det interaktiva marble run-systemet.

Med GraviTrax har du fritt spelrum att bygga. GraviTrax kulbanesystemet kan utökas i all oändlighet, vilket garanterar obegränsat byggnads- och spelglädje. Genom att fritt utforma bollbanorna och utforska bollarnas rullande och flygande beteende skärps förståelsen för vetenskap och gravitationen kan upplevas på nära håll. STEM-symbolen på våra produkter är en kategori av spel där vetenskap upplevs genom lek. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) motsvarar det tyska MINT (Mathematics, Informatics, Natural Science, Technology).

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 22 x 22 x 6,8 cm
  • Ålder: från 8 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger GraviTrax spelet kurs
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger GraviTrax spelet kurs
Ravensburger GraviTrax spelet kurs
277 kr