Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Ravensburger GraviTrax marmorlöpning - förlängningssten Dipper
Tillfälligt slutsåld

Ravensburger GraviTrax marmorlöpning - förlängningssten Dipper



Pris
111 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A306303

EAN: 4005556261796

Ravensburger GraviTrax marmorlöpning - förlängningssten Dipper
Texten har översatts automatiskt.
Interaktivt spårsystem

Dipparen plockar upp bollen, transporterar den nedåt och sätter ner den. Detta kopplar nivåer av olika höjder på ett nytt och mycket praktiskt sätt.
Sidan som bollen lämnar handlingsstenen är fritt valbar. Detta gör det möjligt att fortsätta bygga i en eller två riktningar.
Sidan kan bytas för hand antingen efter varje körning eller med oregelbundna intervaller. Kombinerat med ett GraviTrax startpaket ger detta spåret ännu mer variation.
Vilka nya banor dyker bollen in med dipparen?

Med GraviTrax har byggglädje fria tyglar. GraviTrax-marmorspårsystemet kan förlängas på obestämd tid, vilket garanterar obegränsat byggande och lekglädje. Genom att fritt utforma bollspåren och utforska bollarnas rullande och flygande beteende skärps vetenskapens förståelse och gravitationen kan upplevas vid första handen. STEM-symbolen på Ravensburger-produkterna indikerar en spelkategori som vetenskapen kan upplevas med genom spel.
STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) motsvarar tyska MINT (Mathematics, Informatics, Natural Science, Technology).

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 19 x 19 x 4,8 cm.
  • Innehåll: 1 instruktion, 1 handlingssten, 4 höjdstenar
  • Ålder: från 8 år
Uppmärksamhet
Passar inte barn under 36 månader. Liten boll (er). Kvävningsrisk.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger GraviTrax marmorlöpning - förlängningssten Dipper
5
211 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 172
 
4 Stjärnor
| 33
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare