Ravensburger Den splittrade faraon - 25-årsjubileumsutgåva

Ravensburger Den splittrade faraon - 25-årsjubileumsutgåva


Pris
292 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341602

EAN: 4005556273164

Ravensburger Den splittrade faraon - 25-årsjubileumsutgåva
Texten har översatts automatiskt.
Jubileumsutgåva 25 år av The Scattered Pharaoh med glansig folie och 2 spännande specialkort.

Vi letar, trycker på, hittar vägar. Var finns Nefertiti's trumpet? Den stenrika men splittrade faraon har spridit ut alla slags skatter och glömt var han gav bort dem. I det populära familjespelet The Scattered Pharaoh får spelarna som modiga skattjägare ta sig fram genom Pyramide n för att hitta faraons skatter med hjärna och tur.Nu som en jubileumsutgåva med glansig folie och 2 spännande specialkort!

Akta dig för stormen Sand ! Det kan vända styrelsen 90 grader och orsaka rent kaos. Det finns också förbannelser och naturligtvis den fruktade mumien. Spelet The Dispersed Pharaoh är annorlunda varje gång eftersom spelplanen kan sättas upp på olika sätt. Professionella skattjägare går på jakt efter andra upptäcktsresande i en extra variant. De har gått vilse på Pyramide n. Ju fler utforskare spelarna hittar på Pyramide n, desto bättre. Men akta dig alltid för mumierna, de förlamar spelarna i en runda. The Dispersed Pharaoh är förresten också mycket roligt som ett fristående spel: ju fler skatter som hittas, desto mer illustra titlar får skattjägaren av faraon - skalan sträcker sig från ökenbagge till kameldrivare, överstepräst eller till och med farao.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 37,3 x 27,3 x 5,5 cm
  • Antal spelare: 1-5
  • Ålder: från 7 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Den splittrade faraon - 25-årsjubileumsutgåva
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Den splittrade faraon - 25-årsjubileumsutgåva
Ravensburger Den splittrade faraon - 25-årsjubileumsutgåva
292 kr