Ravensburger Den gosiga ankan Emil
Variant:
  • Ravensburger Kuddig kanin Pelle
  • Ravensburger Den gosiga ankan Emil

Pris
272 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341630

EAN: 4005556045617

Ravensburger Den gosiga ankan Emil
Texten har översatts automatiskt.
Du måste bara älska den här fluffiga, mjuka plyschankanterna! I början är mjukdjuret en bekant gosig vän i babysängen eller barnvagnen, men senare utvecklas det till ett viktigt referensobjekt som på ett tillförlitligt sätt ger barnet trygghet, komfort och närhet. Tack vare sin storlek på 25 cm och den stabila sitsen är gosedjuret också perfekt för de första rollspelen. Plyschankan är idealisk som gåva till födelsedagar och speciella tillfällen som påsk, jul och födelsedagar.

e första tre åren av ett småbarns liv är otroligt spännande och fulla av unika ögonblick tiger : det första leendet, det första ordet, det första steget. Dag efter dag upptäcker de små barnen sin omgivning med alla sina sinnen och lär sig nya färdigheter. mini steps stöder denna utveckling steg för steg och ger föräldrarna den nödvändiga orienteringen för att stödja sina barn på ett kärleksfullt sätt. Våra högkvalitativa böcker och leksaker följer de små i alla utvecklingsfaser. Alla material är säkra i alla avseenden och testas regelbundet för kvalitet och säkerhet. Mini steps erbjuder alltså tillit och glädje på den gemensamma upptäcktsresan genom böckernas och spelens värld.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 23 x 17 x 5,5 cm
  • Ålder: från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger Den gosiga ankan Emil
Ravensburger Den gosiga ankan Emil
272 kr