Ravensburger Dekorativt pussel 500 bitar - Arielles undervattensparadis

Ravensburger Dekorativt pussel 500 bitar - Arielles undervattensparadis


Variant:
  • Ravensburger Dekorativt pussel 500 bitar - Arielles undervattensparadis
  • Ravensburger Pussel 500 bitar - Planet ensystem

Pris
189 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341504

EAN: 4005556133277

Ravensburger Dekorativt pussel 500 bitar - Arielles undervattensparadis
Texten har översatts automatiskt.
Brilliant Puzzle med dekorativa stenar för dekoration, som inte sätter några gränser för kreativiteten. Pusselbitar, karakteristiska och unika tack vare handgjorda stansverktyg. Decennier av erfarenhet av pusselproduktion och höga kvalitetsstandarder får pusselspelarnas hjärtan att slå snabbare och låter dig uppleva hur det ena passar ihop med det andra. Här lever passionen.

Ett lysande pussel som inte sätter några gränser för kreativiteten med dekorativa stenar för dekoration.

Om din egen kreativitet tar en paus, kan en idéskiss med ett förslag till de matchande kakorna på pusselmotivet vara till hjälp. Oavsett om du utformar den enligt instruktionerna eller med din egen fantasi kommer det här briljanta pusslet att bli en glittrande väggdekoration. Med mer än 300 pusselmotiv för vuxna med allt från 300 till 40 320 bitar har Ravensburger -sortimentet rätt pussel för alla. Ravensburger Puzzles innebär pusselspaka i premiumkvalitet. Pusselbitar som är karakteristiska och unika tack vare handgjorda stansverktyg, årtionden av erfarenhet av pusseltillverkning och höga kvalitetsstandarder får pusselspelarnas hjärtan att slå snabbare och låter dig uppleva hur det ena passar ihop med det andra.

Här lever passionen.


Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 33,5 x 23,1 x 3,7 cm
  • Med dekorativa stenar för att dekorera dig själv
  • 500 stycken
  • Ålder: från 12 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger Dekorativt pussel 500 bitar - Arielles undervattensparadis
Ravensburger Dekorativt pussel 500 bitar - Arielles undervattensparadis
189 kr