Ravensburger Cube-pussel - Kul med Peppa
Variant:
  • Ravensburger Cube puzzle Paw Patrol
  • Ravensburger Cube-pussel - Kul med Peppa

Pris
169 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341694

EAN: 4005556055760

Ravensburger Cube-pussel - Kul med Peppa
Texten har översatts automatiskt.
Ett pussel, 6 olika motiv.

Detta är det speciella med Ravensburger tärningspussel med 6 eller 12 tärningar. Varje sida av plastkuberna har nämligen ett annat motiv. Detta ger inte bara variation, utan är också en utmaning eftersom endast bildmotivet används för att matcha - till skillnad från vanliga pussel som också ger orientering genom bitarnas form. Detta utmanar särskilt ögat för detaljer och förmågan till rumsligt och logiskt tänkande.

Kubpussel med sex motiv i en praktisk väska med 6 och 12 bitar för barn från 3 och 4 år. De bokstavligt talat mångsidiga kubpusslen erbjuder inte bara varierad lekglädje, de kan också användas för att bygga torn - det finns inga gränser för barnens fantasi. Den praktiska väskan hjälper dig att förvara ditt favoritpussel på ett platsbesparande sätt och ta med det överallt, på semestern eller till vännerna. De sex motiven är applicerade direkt på fodralet, så att de inte kan gå förlorade på vägen.

Säkerheten hos alla använda material har bekräftats av ett oberoende institut. I över 100 år har vi utvecklat pussel som barn älskar dem: åldersanpassade motiv, antal bitar och storlek.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 20,5 x 19,5 x 4,5
  • Ålder: från 4 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Cube-pussel - Kul med Peppa
5
24 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 20
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Cube-pussel - Kul med Peppa
Ravensburger Cube-pussel - Kul med Peppa
169 kr