Ravensburger Class ic Compact: Låt oss spela rummy

Ravensburger Class ic Compact: Låt oss spela rummy


Pris
82 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341553

EAN: 4005556208487

Ravensburger Class ic Compact: Låt oss spela rummy
Texten har översatts automatiskt.
Ett av de mest kända gissningsspelet med siffror är här i ett kompakt format. Klassikern är en del av varje semester eller spelkväll och passar utmärkt som en billig present, där 2-4 spelare från 8 år och uppåt kan njuta av att spela om och om igen. Det finns otaliga möjligheter att placera nummerkorten på olika kombinationer som bildas på bordet under spelets gång. Vem kommer att bli av med alla sina kort först med taktik, lite tur och den bästa överblicken?

I början får varje spelare 14 nummerkort som han lägger på sin ställning så att bara han själv kan se dem. Det finns två uppsättningar av 1 till 13 i var och en av fyra färger, plus fyra jokrar som kan användas som substitut för ett nummer.
Spelet går ut på att placera ut antingen rader av på varandra följande nummer av samma färg på bordet eller uppsättningar av samma nummer i olika färger. Så snart du har fått tillåtelse att kasta för första gången har du rätt att kasta alla kombinationer på bordet. Befintliga rader eller uppsättningar kan också omorganiseras och nya kombinationer skapas.

Den första spelaren som avslutar rundan får summan av sina medspelares återstående kort som vinst, de andra spelarna får sina minuspoäng. Efter ett i förväg bestämt antal rundor vinner den spelare som har flest poäng. Let's play Rummy erbjuder så många möjligheter och spänning ända tills nästa spelrunda börjar!

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 18,3 x 11,5 x 3,7 cm.
  • Innehåller: 108 kort, 4 förvaringsbänkar
  • Antal spelare: 2 till 4 spelare
  • Ålder: från 8 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Class ic Compact: Låt oss spela rummy
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger Class ic Compact: Låt oss spela rummy
Ravensburger Class ic Compact: Låt oss spela rummy
82 kr