PLAYMOBIL  ® Dino Rise Dino kjol 70623
Pris
1451 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308298

EAN: 4008789706232

PLAYMOBIL ® Dino Rise Dino kjol 70623
Texten har översatts automatiskt.
I Team Dino Rise är det dubbla dino-mänskliga Power som gäller. Den giriga Ludmilla och hennes sidekick Ralph fortsätter att försöka få tag på de tre portalstenarna för att öppna den magiska portalen i Dino Rock.

I testlabbet analyserar de stenar och arbetar med en ny borrorobot. Men Team Dino Rise är vaksamma och motsätter sig modigt Ludmilla och Comet Corporation. Trädkojan vid Dino Rock fungerar som tonåringarnas bas. I en väl kamouflerad hydda på klippan planerar de sin försvarsstrategi. De använder den vridbara frakthissen för att hämta förnödenheter och verktyg. En klaffbro leder till ett hemligt grottgömställe. Om Comet Corporation anfaller är den svängbara dubbelkanonen redo att försvara sig. I en nödsituation leder den hemliga rutschkanan under bron ut till utsidan. Team Dino Rise skulle naturligtvis aldrig gå i strid utan sina dinosaurievänner. För att befria Stegosaurusen från stenen sätter Ian in en energistav i nyckeln, sticker in den i stenen och vänder på den. Med ett enormt dunder spricker stenbitarna upp och den förhistoriska jätten hoppar ut ur berget med ett gigantiskt dinosauriebröl. Comet Corporation har fått sig en rejäl behandling! Leksatsen innehåller Dino Rise-figurerna Ian, Ludmilla och Ralph, en stegosaurus, ett testlaboratorium med analys station , energibärande stenar, en borrmaskin samt en dinobrännare och många fler extrasatser för actionfyllda dinoäventyr. Imponerande effekter: När energistavarna sätts in och tas bort aktiveras olika ljus-, ljud- och vibrationsfunktioner i Dino Rock. Det är först när alla tre energistammarna har satts in i stenen i rätt position som den magiska porten till dinovärlden öppnas.

Med hjälp av frigöringsmekanismen kan Stegosaurusen bryta sig loss från Dino Rock.
Dino Rock har ljus-, ljud- och vibrationsfunktioner.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 58,5 x 50 x 18,5 cm
  • Figurer: 1 Ian, 1 Ludmilla, 1 Ralph; Tillbehör: 3 hjälmar, 1 exoskelett, 1 par armskydd, 1 hackspett, 1 hackspett, 1 surfplatta, 1 fjärrkontroll, 1 dino, 1 sten, 4 stenbitar, 1 nyckel, 1 verktygslåda, 1 dryckesmugg, 1 borrfordon, 1 bärbar dator, 1 burrito, 2 Skorpion e, 1 orm, 2 spindlar, 1 kikare, 1 svetsare, 1 svetsarhjälm, 4 stängseldelar, 2 lyktstolpar, 2 kanoner, 9 växter, 1 träd, 3 barriärer, 1 stege, 1 säte, 1 kran, 1 tak, 1 sidovägg, 1 parabolantenn, 3 större stenar, 2 mindre stenar, 1 transportband, 1 laboratorium.
  • Ålder: från 4 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: PLAYMOBIL ® Dino Rise Dino kjol 70623
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

PLAYMOBIL  ® Dino Rise Dino kjol 70623
PLAYMOBIL ® Dino Rise Dino kjol 70623
1451 kr