Pippi Huvhandduk Mineral Yellow 83 x 83 cm
Pris
276 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A304786

EAN: 5714625168384

Pippi Huvhandduk Mineral Yellow 83 x 83 cm
Texten har översatts automatiskt.
Huvhandduken med små öron från Pippi är gjord av 100% bomullsfrotté och därför extra mjuk. Perfekt för tjejer och pojkar som en babyhandduk, handduk, badrock, babyhandduk med huva, barnhandduk. I den absorberande och högkvalitativa frottéduken hittar de små fluffig säkerhet efter B aden. Huven värms upp och torkar det våta huvudet. Artiklarna är dekorerade med söta djuröron och den mjuka frottéduken är behaglig för barnets känsliga hud. Pippis babymode är i allmänhet mjuk, naturlig trädgård, enkla tryck och beprövade passform som skyddar barnets känsliga hud från onödiga rynkor. Den liggande bebisen får kläder som är lätta att ta på och ta av och som anpassar sig till det växande barns växlande rörelsemönster.

Produktdetaljer:
  • Mått: längd x bredd 83 x 83 cm
  • Material: 100% bomull
  • Med söta djuröron

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pippi Huvhandduk Mineral Yellow 83 x 83 cm
5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pippi Huvhandduk Mineral Yellow 83 x 83 cm
Pippi Huvhandduk Mineral Yellow 83 x 83 cm
276 kr