Pinolino Paxi Style fällbara dockor med broms, marinblå fläckig

Pinolino Paxi Style fällbara dockor med broms, marinblå fläckigPris
2130 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca. cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A288833

EAN: 4035769050672

Pinolino Paxi Style fällbara dockor med broms, marinblå fläckig
Texten har översatts automatiskt.
Paxi Style fällbara dockor med broms, i färgen marinblå fläckig. Förvarat i den praktiska bakväskan, den passar även i den minsta bagageutrymmet.

I bakfickan och det stora lastningsområdet finns platser för alla viktiga resekompisar. Den praktiska parkeringsbromsen säkerställer att bilen står som säkert.

produktdetaljer:
  • Mått utan tak (längd x bredd x höjd): 134 x 59 x 67 cm
  • Vikta med få handtag
  • Metallram och tyg, marinblå fläckig
  • Med parkeringsbroms
  • Dragstång med teleskopisk förlängning
  • Med Pinolino-avtryck
  • Med bakficka för extra lagringsutrymme
  • Lastkapacitet 70 kg
  • Endast för godstransport


Om Pinolino:
Pinolino har Götebarn drömmar sedan 1997 och säljer barnmöbler, tillbehör och leksaker. Det tyska företaget använde bara brist, glasyr och oljor lämpliga för barn, är medlem i DVSI och kräver en 10-årig Pinolino plus-garanti.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pinolino

Pinolino – Funktionella, flexibla & högkvalitativa barnrum

Tyska Pinolino erbjuder tidlösa, stilrena och hållbara barnmöbler och leksaker. Företaget grundades år 1997 och är än i dag ett familjeägt företag. Familjen är central för Pinolino och är, tillsammans med lycka, innovativ anda och ansvar, fyra värden som följer företaget i deras dagliga arbete.

Med kompletta möbelkit, enskilda möbler, tillbehör och leksaker i tidlös design underlättar de inredningen av barnrum för familjer. Den stilfulla designen gör att produkterna aldrig går ur tiden och kan växa med barnen, samt utan problem gå i arv. Med produkter från Pinolino kan ni som familj spendera mindre tid på inredning och mer tid tillsammans.

Pinolinos kompletta barnrum och möbler

Pinolino erbjuder både färdiga barnrumskit och enskilda möbler av högkvalitativt trä som är mycket robusta. Flera av möblerna, som de rymliga garderoberna och byråarna, kan användas högt upp i åldrarna. Barnmöblerna designas i tidlösa färger, framförallt i vitt och grått, i kombination med trä. Vilket gör att möblerna enkelt kan matchas med vad du redan har hemma, men även växa med barnet genom olika tycken och smaker. Pinolino erbjuder kvalité, funktionalitet och flexibilitet – tre värdefulla ting för basen i ett barnrum.

Pinolinos tillbehör och leksaker

Även Pinolinos tillbehör och leksaker skapas i en tidlös och vacker design. Tillbehören är Öko-Tex®-testade och kärleksfullt koordinerade. Leksakerna är utvecklingsfrämjande och åldersanpassade. Exempelvis finner du vackra dockhus, leksaksaffärer och leksakskök, dockvagnar, lära-gå-vagnar och gunghästar.

Pinolinos produkter skapar trygghet, harmoni och må-bra-känsla i barnrummet, utforska vårt utbud nu.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Paxi Style fällbara dockor med broms, marinblå fläckig
4.5
127 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 92
 
4 Stjärnor
| 26
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pinolino Paxi Style fällbara dockor med broms, marinblå fläckig
Pinolino Paxi Style fällbara dockor med broms, marinblå fläckig
2130 kr