Pinolino Garderob Forest 3-dörrars

Pinolino Garderob Forest 3-dörrars


Pris
15964 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 12 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A327276

EAN: 4035769053383

Pinolino Garderob Forest 3-dörrars
Texten har översatts automatiskt.
Med stor omsorg om detaljerna utvecklar, testar, tillverkar och marknadsför Pinolino sitt högkvalitativa sortiment av barnmöbler, tillbehör och leksaker och har designat de små barnens bostadsområden sedan 1997. På så sätt står Pinolino för värden som familj, lycka, trygghet och individualitet. Garantin för Pinolino -Plus omfattar en förlängning av den lagstadgade garantiperioden till 10 år från inköpsdatumet. Det visar hur övertygat företaget är om sina produkters enastående kvalitet.

Tack vare den breda konstruktionen och de tre dörrarna erbjuder garderoben tillräckligt med utrymme för kläder, sängkläder och andra redskap. De 6 hyllorna, varav några är justerbara i höjdled, kan användas för att hålla ordning på inredningen. För att skydda små barns fingrar från obehagliga blåmärken när de leker eller utforskar är garderoben utrustad med Self-Soft-Close, som gör att dörrarna stängs tyst och säkert. Den tydligt synliga trästrukturen och de infällda handtagen är ett verkligt blickfång i varje barnrum. Det naturliga, oljade och massiva träet kompletterar Design .

Produktdetaljer:
  • Trästrukturen är mycket väl synlig
  • 3 dörrar
  • 6 delvis höj- och sänkbara hyllor
  • 1 klädstång
  • Mjuk stängning
  • Infällda handtag
Tekniska detaljer:
  • Färg: naturlig
  • Material: massiv bok, oljad med linoljebaserad hårdolja
  • Mått: bredd x djup x höjd 145 x 52 x 194 cm
Uppmärksamhet: Dekoration ingår inte i leveransen.

Sponsrad

Tillbehör

Pris
268 kr
Pris
275 kr

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare

Pinolino Garderob Forest 3-dörrars
Pinolino Garderob Forest 3-dörrars
15964 kr