Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
pink or blue Långärmad body 3 Pack Car Blue
Hållbar
Storleksguide
Variant:
 • pink or blue Långärmad body 3 Pack Car Blue
 • pink or blue Långärmad body 3 pack orange

Pris
112 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318940

pink or blue Långärmad body 3 Pack Car Blue
Texten har översatts automatiskt.
pink or blue - märket för ditt barns första kläder

Den första tiden med ett nyfött barn är underbar, känslomässig och utmattande på samma gång. Det ditt barn behöver nu är kärlek i överflöd, trygghet och uppmärksamhet.... för allt annat kan du nu få kärleksfullt designade kläder från märket. pink or blue . Barnets utveckling, särskilt under de första 24 månaderna, är spännande, snabb och överraskande. Våra experter har utvecklat många vackra produkter för dig som gör livet med din lilla skatt enklare och trevligare. Kort sagt - en allsidig och bekymmersfri utrustning för de små. Förutom många praktiska detaljer och exklusiva Design är det framför allt produkternas kvalitet som står i förgrunden. Ökotex-certifierade kvaliteter av mjuk bomull används för barnets känsliga hud. De formstabila materialen tål många tvättar och är skonsamma mot barnets hud. Med de första kläderna från pink or blue kan du se till att din bebis känner sig helt bekväm och naturligtvis till rimliga priser. Märkesmode behöver inte vara dyrt, se själv i vår webbshop!

Vackert 3-pack med bodysuits i mjuk ekologisk bomull med långa ärmar. Den ena bodyn är tryckt med en söt bil - Allover , de andra två bodyn är tryckta med en bil på bröstet. Tryckknappen i blöjområdet gör det enkelt att ta på och av din favorit.

Produktdetaljer:
 • Material: 100 % ekologisk bomull
 • I ett 3-pack
 • Långa ärmar
 • Olika Design s
 • Tryckknappar i skrevet
Detaljer om skötsel:
 • Tvättbar upp till 60°C
 • Torkas i tumlare
 • Järn måttligt varmt

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
80 kr
Pris
139 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: pink or blue Långärmad body 3 Pack Car Blue
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

pink or blue Långärmad body 3 Pack Car Blue
pink or blue Långärmad body 3 Pack Car Blue
112 kr