Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
pink or blue byxor Djur
Storleksguide

Pris
58 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A301811

pink or blue byxor Djur
Texten har översatts automatiskt.
rosa eller blått - varumärket kring din babys första utrustning

Första gången med en nyfödd är underbar, emotionell och utmattande samtidigt. Vad ditt barn behöver nu är kärlek i överflöd, trygghet och uppmärksamhet .... för allt annat finns det nu kärleksfullt designade kläder från märket rosa eller blått på Baby-Markt.de. En barns utveckling särskilt under de första 24 månaderna är spännande, snabb och överraskande. Våra experter har utvecklat många vackra produkter åt dig som gör livet med din lilla skatt enklare och trevligare. Kort sagt - den allround bekymmersfria utrustningen för små. Förutom många praktiska detaljer och exklusiva design, är kvaliteten på produkterna framför allt i förgrunden. Ökotex-certifierade kvaliteter gjorda av mjuk bomull används för barnets känsliga hud. Dimensionellt stabila material tål många tvättar och förblir skonsamma mot barnets hud. Med den ursprungliga utrustningen från rosa eller blå ser du till att ditt barn känns helt bekvämt och naturligtvis till rimliga priser. Varumärkesmode behöver inte vara dyrt, se själv i vår onlinebutik!

Vackra bomullsbyxor i gult. Den mjuka bomullen garanterar en mångsidig känsla av välbefinnande och midjebandet gör dem lätta att ta på och ta av. Perfekt för din lilla.


Produktdetaljer:
  • Färg: Gul
  • Material: 100% bomull
  • Tvättbar vid 30
  • Ej lämplig för torktumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
128 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: pink or blue byxor Djur
4.5
34 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 25
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

pink or blue byxor Djur
pink or blue byxor Djur
58 kr