Våren är här! 💐
Våren är här! 💐
Välj din rabattkod:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Hämta din rabattkod

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Philips Avent Natural flaska SCF030/17, 125 ml, 2 stycken, transparent
Philips Avent Natural flaska SCF030/17, 125 ml, 2 stycken, transparent
Tillfälligt slutsåld

Philips Avent Natural flaska SCF030/17, 125 ml, 2 stycken, transparentPris
195 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317550

Philips Avent Natural flaska SCF030/17, 125 ml, 2 stycken, transparent
Texten har översatts automatiskt.
<a href="/out/pdf/Oversikt Naturnah flaska 2.0 125ml 1 pack.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Oversikt Philips Avent Naturnah flaska.

Naturnahs nappflaska med ultramjuk spene påminner om bröstet. Den breda bröstliknande spenen med flexibel Spiral design och komfortkudde gör det möjligt att dricka nära naturen för en bekymmersfri kombination av amning och flaskmatning.
Den breda, bröstformade spenen stöder ditt barns naturliga drickmönster och gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Spenen har en speciell mjuk konsistens som efterliknar känslan vid bröstet. En flexibel Spiral design i kombination med Avent s unika komfortkudde skapar en flexibel spene som gör det möjligt att dricka nära naturen utan att spenen glider in. Anti-colic-systemet minskar kolik och obehag genom att hålla luften borta från barnets mage. Den unika formen gör flaskan lätt att hålla och greppa från alla håll för maximal komfort, även för små barnhänder. Den breda flaskhalsen gör det lätt att fylla och rengöra flaskan. Flaskan består av ett fåtal delar för snabb och enkel montering.

Produktdetaljer:
  • 2 x Avent Natural flaska
  • Naturligt drickande vid den breda, bröstliknande spenen
  • Ultramjuk spene efterliknar känslan av bröstet
  • Flexibel Spiral design med komfortkudde
  • Anti-colic-systemet minskar kolik och obehag
  • Ergonomisk form för maximal komfort
  • Denna flaska är BPA-fri
  • Utvecklingsstadier: 0-6 månader
  • Lätt att hantera och rengöra, snabb och enkel att montera
  • Kompatibel med Phillips Avent Naturnah-serien

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produkter som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På babymarkt.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Philips Avent Natural flaska SCF030/17, 125 ml, 2 stycken, transparent
5
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 20
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare