10% rabattkod i appen idag!✨
10% rabattkod i appen idag!✨
Kopiera rabattkoden:
APPO8335
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden

Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden


Variant:
 • Philips Avent näbbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / röd från den 9: e månaden
 • Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden
 • Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden

Pris
83 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A286104

EAN: 8710103855538

Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden
Texten har översatts automatiskt.
Läcksäker kopp för att dricka utan att spilla. Philips Avent My Grippy näbbformade kopp har en speciell ventil och är läckagesäker - mödrar bekräftar det! Dess ergonomiska form och halkfria yta gör det enkelt för små händer att greppa, så att ditt barn lätt kan lära sig dricka självständigt.
Det finns inget som ett spännande äventyr. Fråga ditt barn. This spilltäta näbbkopp för att vara på språng säkerställer dricka utan att spillas. Med sin unika ventil kommer vätska bara ur koppen när ditt barn dricker. Det finns ingen anledning till oroa sig för spel eller koppling välter. Och bara PHilips Avent bekräftade detta - 91% av mödrarna håller med denna kopp är läckagesäker.

Småbarn behöver ett trevligt och lättanvändt näbb som inte bara är skonsamt mot tandköttet och gommen, men tål också växande tänder. My Grippy drink cup Ger både tack vare dess mjuka, bettbeständiga dryck näbb.

Med grippeste Design kommer ditt barn att lära sig att dricka säkert och oberoende på kort tid. Små händer kan bekvämt greppa koppen på grund av dess ergonomiska form och halkfria struktur.

Min Grippy näbbmugg från Philips Avent består av bara några få delar som enkelt kan monteras. Den har ett hygienlås för att hålla näbben ren och alla delar kan enkelt rengöras i diskmaskinen.

Alla Philips Avent-flaskor och koppar är kompatibla, med undantag för glasflaskorna och de vuxna dricksmuggarna / Min första kopp för äldre barn. Så du kan skapa den perfekta mugg för ditt barns individuella utveckling. Självständig dricka är ett viktigt tigersteg i ditt barns utveckling. Vi vill göra övergången från amning eller flaska till näbbkoppen så enkelt och trevlig som används. Tillsammans med läkare har vi säkerställt till varje kopp stimulerar och stöder utvecklar av dina laddar motoriska och drickande färdigheter. Oavsett om din litet ladugård används spenar, en mjuk eller hård näbb, en dricksug eller en kopp i full fälg, ser vi till att Philips Avent alltid har beaktat ditt barns behov när du utvecklar sina koppar.

produktinformation:
 • Avancerad ventil - läcksäker drickning
 • Mjukt, bettbeständigt dricksnäck för växande tänder
 • Ergonomiskt formad och halkfri struktur
 • Få delar - lätta att montera och rengöra (diskmaskin säkert)
 • Kompatibel med Philips Avent-flaskor och koppar
 • Philips Avent-koppar anpassar sig till ditt barns utveckling
Tekniska detaljer:
 • Design rosa / gul
 • Klipp på hygienkapp
 • Utvecklingsstadium: Från den 9: e månaden
 • påfyllningsmängd: 300 ml
 • BPA-fri
 • Diskmaskin säker

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produtker som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På pinkorblue.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden
4.8
43 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 34
 
4 Stjärnor
| 9
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden
Philips Avent näbbkopp SCF802 / 04 300 ml blå / röd från den 9: e månaden
83 kr