petit amour Skötväska Laila platina-mörkbrun

petit amour Skötväska Laila platina-mörkbrun


Pris
874 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A268076

EAN: 4250417403741

petit amour Skötväska Laila platina-mörkbrun
Texten har översatts automatiskt.
"Blöjväskan LAILA från petit amour är ""multitasking"": Med dragkedjorna på utsidan och på framsidan ger den en sportig men också elegant look Touch. Om den inte sitter på barnvagnen kan du bära den avslappnad på den långa och justerbara läderremmen över axeln eller låta den dingla bekvämt på de korta läderhandtagen i armen eller på handleden.
Den väl genomtänkta inredningen är super praktisk. Två yttre fack med tryckknappar och ett stort mittfack med en nobel dragkedja erbjuder gott om förvaringsutrymme för små hemligheter och alla de många saker som en modern mamma måste transportera. På grund av de många individuella facken och platsen för en bärbar dator är LAILA idealisk för välorganiserade kvinnor med barn men också senare på jobbet såväl som på fritiden.
Den levereras också med en kosmetisk påse, som också kan tas med separat tack vare den praktiska kardborrfästningen och naturligtvis den ikoniska lädernyckelringen i form av ett hjärta med fotofunktion, varumärket för alla väskor av petit amour. I tidlös svart skimrar den ädelt och gör LAILA till en bestämd tidlös väska för alla tillfällen och varje dag. Ädel, handbrunat anilinläder, bearbetat med öppna kanter, avrundar detta värdefulla intryck.
Med de speciella tillbehören bytmatta och flaskvärmare, båda färgkoordinerade, blir Laila en perfekt blöjväska, som kvinna och mamma med fästsystemet på bältet kan bli väldigt enkelt och på varje vagn och vagn ordentligt och löst.
Dessutom ingår den vikbara, ekologiskt korrekta shoppingväskan i tryckt foder.

Produktdetaljer :
  • Mått: 39x28x17cm
  • Material: nylon, läder
  • Vikt: 800 gr.

< stark> Leveransomfattning:
  • Kosmetisk väska
  • Shoppingväska
  • Nyckelring
  • Väskfäste
  • Flaskhållare
  • Bytmatta
"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

petit amour Skötväska Laila platina-mörkbrun
petit amour Skötväska Laila platina-mörkbrun
874 kr