Peg Perego blöjryggsäck Graphic Guld

Peg Perego blöjryggsäck Graphic GuldPris
785 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306149

EAN: 8005475413470

Peg Perego blöjryggsäck Graphic Guld
Texten har översatts automatiskt.
Den eleganta bytesryggsäcken passar till Peg Perego-modellerna. Den avtagbara bytesmattan är idealisk för att kunna byta barnet hygieniskt överallt.

Väskan kan bäras bekvämt i handtaget eller hängas runt axeln med axelremmarna. En dragkedja säkrar innehållet, och flera små fack på insidan håller ordning på saker och ting.

Produktdetaljer:
  • Praktisk och elegant ryggsäck för skiftbyte med skiftmatta.
  • Uttagbar, vadderad skötmatta (tvättbar) som bekvämt liggunderlag för att ligga på resande fot, mått 60 x 44 cm
  • Olika utvändiga och invändiga fack för många babyredskap
  • Bärande axelremmar som kan justeras individuellt i längd
  • Bärhandtag

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Peg-Perego

Peg-Perego - Från en familj till en annan

Peg-Perego grundades år 1949 i Italien av Giuseppe Perego. Företagen representerar italiensk know-how av högsta kvalitet. Detta uppnår Peg-Perego genom teknologiska innovatiner, bekvämna och säkra material samt oerhörd fokus på detalj.

Målet med varje Peg-Perego produkt är att den ska förenkla familjevardagen. Därför är även familjerna av Peg-Perego anställda de första att testa nya produkter. På så sätt kan en god funktionalitet verkligen garanteras. Bli du också en del av familjen och upptäck vårt breda Peg-Perego sortiment!

Våra bästsäljare

Peg Perego blöjryggsäck Graphic Guld
Peg Perego blöjryggsäck Graphic Guld
785 kr