Our Generation - Styling Head Trista - Styling Bust

Our Generation - Styling Head Trista - Styling Bust


Pris
449 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A307318

EAN: 062243308541

Our Generation - Styling Head Trista - Styling Bust
Texten har översatts automatiskt.
Dålig hårdag? Räddningen är nära: med den här dockans byst kan Tristas långa blonda hår stylas, stylas och piffas upp. Det här setet innehåller massor av fantastiska tillbehör för att se till att det blir en succé. Och som vi alla vet - övning ger färdighet. Med detta stylinghuvud för dockor kan vi leka med nya looks och bli kreativa med glitter och glans!

Barn som älskar att experimentera med styling kommer att ha många timmars skoj med Our Generation Doll Styling Head Trista! Med den här dockstylingbysten kan barnen öva på att styla, dekorera och skapa nya frisyrer - för sig själva och för sina dockor!

Det här vackra dockhuvudet har långt blont hår och levereras med hårspännen, en kam och många andra tillbehör. Med hjälp av Trista kan du öva på att styla flätor, toppknutar, chignon och mycket mer. Glitter- och ädelstensklistermärken ger extra glans åt frisyren. Använd din fantasi för att skapa många olika utseenden! Prova de olika Style s på Trista och prova dem sedan på dig själv! Den här dockstylingbysten är idealisk för att prova dina glittriga idéer.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 25,4 x 10,8 x 20,32 cm.
  • Innehåll: 1 borste, 1 kam, 1 glittergel, 1 hårband, 1 glitterklistermärke, 1 strassmärke, 2 hårspännen, 1 hårstilshäfte.
  • Ålder: Från 3 år
Försiktighet
Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Our Generation - Styling Head Trista - Styling Bust
Our Generation - Styling Head Trista - Styling Bust
449 kr