Osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
Pris
2799 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A268049

EAN: 4016428006469

Osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
Från födelsen upp till 36 kg

The One and Only!

Namnet säger allt : en produkt täcker upp för alla åldersgrupper - från födseln och framåt! 360-graders rotation gör det särskilt lätt att lyfta i och ut från båda sidor. Höjden på One360s nackstöd kan justeras flera gånger och växer därmed med de små.

One 360 - en stol som följer ditt barn från början, som växer med ditt barn och erbjuder inte bara optimalt skydd utan också högsta komfortnivå.

Bälteshöjden justeras automatiskt när nackstödet justeras. De utdragbara Isofix-anslutningarna säkerställer också att bilbarnstolen hålls optimalt i fordonet.

One360 kan roteras 360 ° på Isofix basen med ett enkelt handtag.

Justera sittplatsen
One 360 har ett ytterligare viloläge i körriktningen. Så om ditt barn somnar under resan kan barnstolen lätt justeras till ett planare läge.

Reboard
Tack vare ECE-godkännandet av grupp 0 + / 1 kan små passagerare upp till en vikt på 18 kg färdas i bakåtvänt läge (reboard ). Detta för ännu mer säkerhet!

Uttagbart Isofix-system
Isofix-systemet möjliggör snabb och enkel installation i fordonet. One360 kan anpassas individuellt till bilstolen med de utdragbara Isofix-fästena. Dessutom kan barnbilstolen alternativt fästas med fordonets 3-punkts bälte. Isofix-anslutningarna dras då helt enkelt in.

Justerbart nackstöd
Nackstödets höjd kan justeras i 10 nivåer. Detta innebär att sätet kan anpassas perfekt till barnets höjd och växer med barnet från födseln.

Extra nackstöd
Den extra huvuddynan erbjuder barnets huvud även mer stöd och komfort, särskilt under de första månaderna av livet. Så snart barnet är äldre kan du enkelt ta bort dynan.

Växande bältessystem
Så fort höjden på nackstödet justeras, justerar bältessystemet sig automatiskt. Detta säkerställer att axelremmarna alltid är i bästa möjliga läge och föräldrar slipper manuella justeringar.

Avtagbart komfortinsats
One360 är utrustad med en mjuk vadderad komfortsula. Detta ger ytterligare stöd i bilbarnstolen, speciellt för mindre barn, och stöder samtidigt den optimala sittpositionen. Komfort insatsen kan lätt tas bort senare.

Optimalt sidokollisionsskydd
För optimalt sidokollisionsskydd dras de stabila flankerna på One360 långt framåt. Samtidigt har barnet en fri vy ut genom fönstret.

Produktinformation:
Ytterligare avtagbar huvudkudde

Uttagbar komfortinsats

Bälte, spännkuddar och 5-punkts selesystem

Centralt justerbart bältessystem

Kan roteras 360°

Justerbart nackstöd

Justerbar i färdriktningen i 2 sitt- och vilolägen Isofix-kontakter kan sättas in

Tekniska detaljer
För barn från 0 till 36 kg; från födseln till ca 12 år
Prouktvikt: 10 kg
Yttermått (bredd x höjd x längd): 49 x 58 x 43 cm
Sittmått (bredd x höjd x längd): 30 x 47 till 70 x 33 cm
Fastsättning: Med fordonets 3-punktsbälte eller med Isofix
Monteringsriktning: Mot färdriktningen (upp till 18 kg) och i färdriktningen upp till 36 kilo
Monteringsalternativ: Från födsel till 18 kg - Isofix och toptier; Från födseln upp till 13 kg - med 3-punktsbälte; 9 till 18 kg framåtvänd, med 3-punktsbälte, valfritt med Isofix

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Osann GmbH

Osann - för familjens bästa

Osann utvecklar bekväma och säkra produkter för bebisar och barn. I sortimentet finns bland annat babyskydd, bilbarnstolar, paraplyvagnar, barnvagnar, barnsängar och säkerhetsgrindar. Här har man kombinerat funktion med stilren design för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Osann utmärker sig genom hög kvalitét till ett bra pris.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
5
197 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 161
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
Osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
2799 kr