osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
Pris
2200 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A268049

EAN: 4016428006469

osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
Texten har översatts automatiskt.
Från födelse till 36 kg

The One and Only!
Vår One360 bilstol kännetecknas framför allt av dess unika.

Namnet säger allt : en enda plats täcker alla åldersgrupper på barnet - från födseln och framåt! 360-graders rotation gör det särskilt lätt för föräldrar att komma in och ut från sätet på båda sidor. Höjden på One360s nackstöd kan justeras flera gånger och växer därmed med de små. Praktiskt: Bälthöjden justeras automatiskt när nackstödet justeras. Dessutom gör det centralt justerbara bältesystemet enkel hantering. De utdragbara Isofix-anslutningarna säkerställer också att barnstolen hålls optimalt i fordonet.

One360 - en plats som följer ditt barn från början, som växer med ditt barn och erbjuder inte bara optimalt skydd utan också högsta komfortnivå.

360 ° rotation
One360 kan roteras 360 ° på sin Isofix - Station med bara ett handtag. Detta gör att föräldrar kan komma in och ut ur bilen från båda sidor utan problem. Att byta från fästen i körriktningen till baksätet är också snabbt och enkelt - utan att behöva ta bort barnsätet!

Justera sittplatsen
One360 har ett ytterligare viloläge i körriktningen. Så om ditt barn somnar under resan kan barnstolen lätt justeras till ett plattare läge.

Re ombord
Tack vare ECE-godkännandet av grupp 0 + / 1 kan små passagerare upp till en vikt på 18 kg färdas i motsatt riktning (r board ). Detta säkerställer ännu mer säkerhet!

Uttagbart Isofix-system
Isofix-systemet möjliggör snabb och enkel installation i fordonet. One360 kan anpassas individuellt till bilstolen med de utdragbara Isofix-anslutningarna. Dessutom kan barnbilstolen alternativt fästas med fordonets 3-punkts bälte. Isofix-anslutningarna dras helt enkelt in för detta ändamål.

Justerbart nackstöd
Nackstödets höjd kan justeras 10 gånger. Detta innebär att sätet kan anpassas perfekt till barnets höjd och växer med barnet från födseln.

Extra nackstöd
Den extra huvuddynan erbjuder barnets huvud även mer stöd och komfort, särskilt under de första månaderna av livet. Så snart barnet är äldre kan du enkelt ta bort dynan.

Växande bältesystem
Så snart höjden på nackstödet justeras justeras bältesystemet automatiskt . Detta säkerställer att axelremmarna alltid är i optimal position och sparar föräldrar från att behöva justera dem manuellt.

Avtagbart komfortinsats
One360 är utrustad med en mjuk vadderad komfort Föra in. Detta ger ytterligare stöd i barnbilsstolen, speciellt för mindre barn, och stöder samtidigt det optimala sittplatsen. Komfortinsatsen kan lätt tas bort senare.

Optimalt sidoslagsskydd
För optimalt sidoslagsskydd dras de stabila flankerna på One360 långt framåt. Samtidigt har barnet en fri vy ut genom fönstret.

produktinformation:
 • Ytterligare avtagbar huvudkudde
 • Avtagbar komfort infoga
 • Bältes- och låsdynor
 • 5-punktssele
 • Central justerbart bältesystem
 • Roterar 360 ° för åtkomst från båda sidor
 • 10-faldigt höjdjusterbart nackstöd
 • Bältesystemet justeras automatiskt när nackstödets höjd justeras
 • Inklusive avtagbart babyinlägg under komfortinsatsen
 • Justerbar i körriktning i 2 sitt- och vilolägen
 • Isofix-anslutningar utdragbara
Tekniska detaljer:
 • För barn från 0 till 36 kg från födseln till ca. 12 år
 • Vikt: 10 kg
 • Yttre mått (bredd x höjd x längd): 49 x 58 x 43 cm
 • Sittmått (bredd x höjd x längd): 30 x 47 till 70 x 33 cm
 • Fäst: Med fordonets 3-punkts bälte eller med Isofix
 • Monteringsriktning: Mot körningsriktningen (upp till 18 kg) och i riktning

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Osann GmbH

Osann - för familjens bästa

Osann utvecklar bekväma och säkra produkter för bebisar och barn. I sortimentet finns bland annat babyskydd, bilbarnstolar, paraplyvagnar, barnvagnar, barnsängar och säkerhetsgrindar. Här har man kombinerat funktion med stilren design för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Osann utmärker sig genom hög kvalitét till ett bra pris.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
4.6
86 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 62
 
4 Stjärnor
| 19
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
osann Bilbarnstol One 360 Universe Grey
2200 kr