Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

osann Babyskydd BeOne SP Night
Tillfälligt slutsåld

Pris
994 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311874

EAN: 4016428010572

osann Babyskydd BeOne SP Night
Texten har översatts automatiskt.
Från födsel till 13 kg - ca 15 månader

Optimalt skydd redan från början
Bilbarnstolen BeOne SP kan användas från födseln upp till en ålder av ca 15 månader. Den dubbelväggiga konstruktionen med utskjutande sidor i huvudområdet ger ett optimalt skydd vid sidokollisioner.

Den avtagbara komfortinläggningen är speciellt utformad för nyfödda och stöder den lilla älsklingen särskilt i början i den optimala liggpositionen.

Ett solskydd ger ytterligare skydd och i kombination med det mjuka boet ger det en känsla av trygghet. Mini säkras med den integrerade och centralt justerbara 3-punktsselen; i fordonet säkras bilbarnstolen också med 3-punktsselen.

Det är viktigt att notera att barn i ECE-grupp 0+ endast transporteras mot färdriktningen.

Ergonomiskt bärhandtag
Tack vare det ergonomiskt formade bärhandtaget kan bilbarnstolen BeOne SP enkelt tas bort från bilen och transporteras - så att Mini alltid är "redo att användas".

Avtagbart solskydd
Ett avtagbart solskydd ger ytterligare skydd och säkerhet. Så även under soliga dagar finns det inget som hindrar en familjeutflykt.

Optimerat skydd mot sidokollisioner
Tack vare den dubbelväggiga konstruktionen med utskjutande sidor i huvudområdet ger BeOne SP-barnstolen de små ett optimalt skydd mot sidokollisioner.

Surrningssystem som växer med barnet
Särskilt i början av sin utveckling genomgår spädbarn ofta en del störningar. Selen kan justeras i tre olika höjder för att säkerställa att babyskyddet ger optimalt stöd i alla tillväxtstadier.

Avtagbart komfortinlägg
Särskilt under de första levnadsveckorna ger det avtagbara komfortinlägget optimalt stöd för barnets känsliga kropp. När barnet växer kan den enkelt tas bort.

Justering av det centrala bältet
Praktiskt när saker och ting måste gå snabbt: BeOne SP:s 3-punktsbälte kan spännas med en hand med hjälp av bältesremmen och kan därför justeras optimalt.

Tekniska detaljer:
  • Vikt: 3,0 kg
  • Yttermått (bredd x höjd x längd): 47 x 40 x 70 cm.
  • Mått på sittytan (bredd x höjd x djup): 25 x 52 x 28 cm
  • Typ av fastsättning: Med fordonets trepunktsbälte.
  • Monteringsriktning: Mot färdriktningen

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Osann GmbH

Osann - för familjens bästa

Osann utvecklar bekväma och säkra produkter för bebisar och barn. I sortimentet finns bland annat babyskydd, bilbarnstolar, paraplyvagnar, barnvagnar, barnsängar och säkerhetsgrindar. Här har man kombinerat funktion med stilren design för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Osann utmärker sig genom hög kvalitét till ett bra pris.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: osann Babyskydd BeOne SP Night
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare