nuvita UV-sterilisator MellyPlus
Pris
254 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317831

EAN: 5350555027591

nuvita UV-sterilisator MellyPlus
Texten har översatts automatiskt.
UV-sterilisering är ett miljövänligt och naturligt sätt att eliminera patogener och bakterier, eftersom den fungerar med ozon som produceras av UV-strålar och därför inte lämnar några kemiska rester eller obehagliga lukter eller smaker.

UV-sterilisatorn från Nuvita är batteridriven och dess kompakta storlek gör den idealisk för resor. Det går snabbt och enkelt att använda den, sterilisatorn monteras helt enkelt på flaskor eller bröstvårtor. Mindre redskap, t.ex. nappar, kan placeras direkt inuti.
Inom tre minuter är allting 99,9 % rent och fritt från bakterier och kan användas direkt, utan sköljning eller extra arbete.

Nuvita UV-sterilisatorn är en av de snabbaste sterilisatorerna i världen! Inom två minuter är alla dina föremål rena och 99,9 % fria från bakterier och bakterier. Den innovativa steriliseringstekniken från Nuvita producerar UV-strålar som steriliserar alla delar av innehållet och lämnar en behaglig, ren doft. Spenar och flaskor kan steriliseras utan att de tas bort från flaskan.

UV-sterilisatorn är liten och lätt och passar därför i alla skötväskor, ryggsäckar och handväskor. Tack vare öppningen på 5,6 cm kan du använda den med alla populära nappar på marknaden, liksom nappar och flaskor med vanlig eller bred hals. Ta bara bort den nedre delen och placera sterilisatorn på spenen eller den öppna flaskan; sterilisatorn kan sterilisera flaskans insida även när du är på resande fot.

Produktdetaljer:
  • Färg: Grön
  • Miljövänligt och naturligt sätt att eliminera patogener och bakterier
  • Batteridriven: Alkalisk
  • Inom tre minuter är allting 99,9 % rent och fritt från bakterier.
  • Liten och lätt och passar därför i alla blöjväskor.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: nuvita UV-sterilisator MellyPlus
4.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

nuvita UV-sterilisator MellyPlus
nuvita UV-sterilisator MellyPlus
254 kr