10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

nuvita Soother symmetrisk spene Air. 55 Coolt! Glow with Stericover 6m+, Design pearl grå, 2 st.
Tillfälligt slutsåld

nuvita Soother symmetrisk spene Air. 55 Coolt! Glow with Stericover 6m+, Design pearl grå, 2 st.Pris
131 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A326655

nuvita Soother symmetrisk spene Air. 55 Coolt! Glow with Stericover 6m+, Design pearl grå, 2 st.
Texten har översatts automatiskt.
Air.55 Cool! En napp med symmetrisk sugga är idealisk för att följa med ditt barn under de första månaderna av livet. Den speciella S child , som släpper igenom 55 % av luften, gör att huden runt munnen kan andas fritt och förhindrar salivuppbyggnad som kan orsaka irritation. Den här speciella andningsförmågan hjälper också ditt barn att andas lättare om han eller hon är van vid att andas genom munnen eller har en täppt näsa.

Dummies är ultralätta både i vikt och användningskänsla och har utformats för att minska känslan och därmed vantrivseln vid användningen så mycket som möjligt. Detta är till stor hjälp om ditt barn senare ska ge upp nappen för gott.
Spenens speciellt utformade form främjar en korrekt utveckling av tänderna och minskar risken för felställda tänder och skador på gommen. Den smala formen vid basen stöder den naturliga stängningen av munnen och säkerställer en korrekt placering av tungan och en naturlig utveckling av gommen. Spenen är tillverkad av allergivänlig silikon med en hudliknande yta och påminner om din bröstvårta, vilket ger en lugnande effekt.

Dessa Air.55 Cool! Suggorna säljs individuellt och levereras med den exklusiva SteriCover®-kapseln, som är praktisk och smidig för att skydda nappen när den inte används och för att sterilisera den i mikrovågsugn.

Produktdetaljer:
  • Ålder: 6m+
  • Design : Pearl grå
  • Symmetrisk spene
  • Med Stericover
  • Lyser i mörkret
  • 2 stycken

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare