Våren är här! 💐
Våren är här! 💐
Välj din rabattkod:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Hämta din rabattkod
nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått

nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått


Variant:
  • nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i svart
  • nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i lila
  • nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått

Pris
113 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318150

EAN: 5350555012641

nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått
Texten har översatts automatiskt.
Intensiv forskning av Nuvita har lett till utvecklingen av Mimic, en innovativ nappflaska som gör det möjligt att växla mellan amning och flaskmatning på ett så naturligt sätt som möjligt.
Det är bäst att amma så länge som möjligt, både för dig och ditt barn. Men ibland är det tyvärr helt enkelt inte möjligt, antingen på grund av hälsoproblem, svårigheter med att fästa barnet eller helt enkelt för att du måste gå tillbaka till jobbet och vara borta från ditt barn under långa perioder varje dag.

Nuvita Mimic-flaskorna möjliggör en enkel och stressfri övergång från bröst till flaska i alla fall. Spenens platta, långsträckta form underlättar den naturliga vågliknande tungrörelsen, medan spenens ihåliga bas har modellerats efter en riktig bröstvårta när det gäller elasticitet och formbarhet. Det högkvalitativa hudliknande silikonmaterialet och den breda ytan ger ditt barn känslan av verklig hudkontakt med mammas bröst.
Mimic babyflaskor kan användas med bröstvårtor i 4 olika storlekar för att reglera mjölkflödet från nyfödd till kompletterande utfodring.


Nuvita har alltid inspirerats av mammor och pappor när det gäller att utveckla smarta, enkla och säkra produkter som gör livet enklare för nya föräldrar. Sedan 1994 har Nuvita varit verksamt inom teknisk innovation och utveckling av konsumentelektronik och hälsoprodukter care . Tjugo års erfarenhet utgör grunden för den kontinuerliga forskningen och utvecklingen av ett av de bredaste och mest omfattande produktsortimenten inom babyindustrin. Tack vare sina italienska rötter har Nuvita en naturlig passion och en känsla för estetik som är ett utmärkande kännetecken för Design s. Nuvita är nu ett av de mest populära varumärkena bland föräldrar - föräldrar som letar efter smarta, lättanvända och säkra produkter.
Nuvita utvecklar bekväma produkter för varje ögonblick. Alla produkter är inspirerade av barn och gjorda för barn - från nyfödda till treåringar över hela världen.

Produktdetaljer:
  • Ålder: 3m+
  • Påfyllningskapacitet: 250 ml
  • Färg: ljusblå
  • Anti-colic
  • Smarta, enkla och säkra produkter

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått
4
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått
nuvita Babyflaska mot kolik Mimic Cool! 250 ml i ljusblått
113 kr