🍦 Smältande priser! 🍦
🍦 Smältande priser! 🍦
Endast idag:
6 rabattkoder
00
tim
00
min
00
sek
Välj din rabattkodi
NUK Tränare för bäckenbotten
NUK Tränare för bäckenbotten
Pris
200 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A098046

EAN: 4008600199700

NUK Tränare för bäckenbotten
Texten har översatts automatiskt.
När ett barn föds vänds livets rytm och många föräldrars vanor upp och ner. Mammor bör dock också vara uppmärksamma på sin egen kropp och sina behov under denna tid. Efter förlossningen behöver kvinnokroppen en viss tid för att anpassa sig och regenerera sig. Bäckenbotten spelar en viktig roll i detta. Den bör stramas upp genom riktad träning efter födseln så att den kan fortsätta att fylla sin viktiga funktion i kroppen. Med NUK bäckenbottentränare kan kvinnor utföra denna träning vid sidan av och utan större ansträngning.


Effektivt
Med NUK bäckenbottentränare kan mammor aktivt stärka sin bäckenbotten redan några veckor efter förlossningen.

Diskret
Det diskreta träningshjälpmedlet kan bäras under nästan alla aktiviteter i vardagen, oavsett om du är på språng eller hemma. Fysisk aktivitet får bollen i produkten att vibrera och stimulera musklerna.

Bekvämt
Den silkesmatta ytan och den tampongliknande formen gör det lätt att föra in dem och ger en behaglig känsla när de bärs. Med det elastiska returbandet kan du enkelt och säkert ta bort bäckenbottentränaren efter användning. Den är tillverkad av kroppsvänlig TPE och kan enkelt rengöras.

Testad av barnmorskor
Barnmorskorna anser att NUK bäckenbottentränare är ett bra komplement till kursen efter förlossningen och rekommenderar den till sina mammor. Efter ett praktiskt test* som pågick i flera veckor bedömde 85 % av de tillfrågade barnmorskorna att bäckenbottentränaren var bra eller mycket bra.

Produktdetaljer:
  • För att stärka bäckenbotten efter graviditet och förlossning
  • Diskret träning i vardagen
  • Hög komfort tack vare den tampongliknande formen
  • Testad av barnmorskor
  • Tillverkad i Tyskland
  • Material: TPE, Metal l
*Produkttest med 59 barnmorskor från forumet www.hebiana.de | Jan.2014

Tillbehör

Pris
155 kr
(1550 kr / 1L)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Tränare för bäckenbotten
4
17 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Tränare för bäckenbotten
NUK Tränare för bäckenbotten
200 kr