NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa

NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa


Variant:
 • NUK Dummy baby rose Trendline pink storlek 2 silikon 4 delar
 • NUK Dummy babyblå Trendline blå silikonstorlek 2 4 delar
 • NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa
 • NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/blått

Pris
120 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A320227

NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa
Texten har översatts automatiskt.
NUK Limited Edition: Här kommer Peppa Wutz!
Lystring till alla nyfikna upptäcktsresande: Peppa Wutz är nu gäst på NUK för en kort tid. Tillsammans med sin bror Schorsch och sina bästa vänner får hon uppleva spännande historier varje dag. Oavsett om du hoppar i leriga pölar eller leker i solen är varje upplevelse ett stort äventyr med Peppa Wutz vid din sida. Upptäck de lekfulla motiven i den begränsade Peppa Wutz-kollektionen nu!

NUK Trendline Silikondocka: är modellerad efter kvinnans bröst vid amning.
Dag efter dag har våra små barn många spännande äventyr att upptäcka. Snutten är en pålitlig vän som ger ditt barn en känsla av trygghet och säkerhet. Oavsett om konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar har oroat din lilla unge, kommer det välbekanta och instinktiva sugandet på nappen snabbt att slappna av igen.

För att ytterligare optimera denna välbefinnande faktor har NUK , uppfinnaren av den käkvänliga sugproppen, nu gjort Original ännu bättre. Den är utformad efter det kvinnliga bröstet under amning och passar perfekt i munnen när barnet suger på den. Det speciella med den här attrappen är att den är särskilt tunn och smal för att minska trycket på tänderna och käken. Den platta sugdelen och den släta undersidan ger en behaglig munkänsla och ger tungan gott om utrymme för den naturliga sugrörelsen. NUK Soothers anpassar sig perfekt till barnets gom och accepteras därför särskilt snabbt av spädbarn*. De garanterar avkoppling för både dig och ditt barn.

Rekommenderad av experter: NUK nappar lugnar som aldrig förr.
Eftersom NUK är särskilt angelägen om att ditt barn ska utvecklas på ett hälsosamt sätt vill NUK att alla NUK -bebisar ska ha en napp som ligger nära naturen och är lämplig för käken. Tack vare vidareutvecklingen av den käkvänliga formen NUK Original enligt de senaste medicinska rönen är nappen NUK mer lugnande än någonsin tidigare, eftersom den välbekanta formen gör att även ammade barn accepterar nappen väl. Ammande mödrar har bekräftat på NUK att NUK napp inte stör amningen*. Det ger också avkoppling och sinnesfrid för nya mammor under en tid.

Dessutom orsakar NUK dummies inte någon felställning av tänderna eller käkarna. Den smala, platta och tunna sugdelen säkerställer detta. Det minimerar trycket på de små tänderna och käken och ger tungan tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen. Ännu en anledning till varför NUK napp är uppskattad och rekommenderad av både barnmorskor, barnläkare och ortodontister.

Testresultaten talar också tydligt till nappens fördel: 100 %** av de tillfrågade ortodontisterna bekräftar till exempel att napparna NUK inte orsakar någon felställning av käkar eller tänder, 95 %* av spädbarnen accepterar nappan NUK , 90 %* av mammorna rekommenderar den och 92 %* av de ammande mammorna bekräftar att nappan NUK inte försämrar amningen.

*Oberoende marknadsundersökning, 307 mödrar; Tyskland 2017
**Oberoende marknadsundersökning, 50 ortodontister, 50 barnläkare och 50 barnmorskor; Tyskland 2017

För hållbarhetens skull: NUK Soother med återanvändbara förpackningar
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. NUK vill ge dig möjlighet att återanvända förpackningen efter uppackningen i stället för att kasta den. Varje NUK napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda barnets favoritkompis från smuts och fukt, särskilt när du reser.

Den perfekta nappen för alla små Peppa Pig-fans: NUK Peppa Pig Trendline Silikonsugare
Trendline nappen från NUK Peppa Pig Edition kommer att glädja alla små Peppa Pig-fans. Den anatomiskt formade munplattan med platt knapp undviker tryckpunkter i mag- och sidoläge. Den praktiska ringen på nappen är tillverkad av högkvalitativ polypropylen och är lätt att greppa även för de minsta händerna. Det genomskinliga silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, kokfast, luktfri, genomskinlig och har en slät yta.

Alla NUK -dockor har NUK Air System. En ventil gör att luften kan komma ut från den sugande delen. Det håller den mjuk och skönt och avlastar käken.
NUK dummies är 100 % tillverkade i Tyskland. Naturligtvis är de BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1400.

Produktdetaljer:
 • \tAnatomiskt formad munplatta med platt knapp för att undvika tryckpunkter i liggande och sidoläge och praktisk ring för grepp.
 • \tTunn och smal spenhals minskar trycket på käkar och tänder.
 • \tPlatt sugdel och slät undersida - för mer utrymme för den naturliga sugrörelsen
 • \tNaturligt formad som en mammas bröst
 • BPA-fri
 • \tÅteranvändbar napplåda
 • Motiv i unika Design
 • Begränsad upplaga
 • 4 stycken

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa
4.8
19 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 17
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa
NUK Sugga Trendline silikon storlek 2 Peppa Pig, 4 stycken i gult/rosa
120 kr