NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken
Hållbar

NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken


Variant:
 • NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken
 • NUK Sugnäsa för Nature 0-6 månader, grön i set med 4 stycken
 • NUK Napp för Nature Latex 0-6 månader grön/kräm 4-pack

Pris
154 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329500

NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken
Texten har översatts automatiskt.
NUK For Nature Soother, käkvänlig form, tillverkad av naturgummilatex, storlek 1

Soother For Nature från NUK är tillverkad av 98 % naturliga råvaror, eftersom det är naturligt som lugnar bäst.
Den mjuka spenen är tillverkad av rent naturgummi och nappens hårda delar är tillverkade av hållbar plast*. Naturgummi är ett rent växtbaserat råmaterial som är särskilt mjukt, varmt och flexibelt. Det betyder att ditt barn kan känna sig tryggt och bekväm.

Men när det gäller hållbarhet stannar NUK inte bara vid råvaror med sin dummy NUK For Nature . NUK går ett steg längre. För din och ditt barns framtid förpackar NUK sina For Nature dummies i 100 % FSC-certifierat papper som du kan återvinna superenkelt via pappersavfall.
För att göra koldioxidavtrycket ännu mindre optimerar NUK hela sin produktion med grön el, från råmaterial till tillverkning. Eftersom frågan om klimatvänlighet ligger NUK särskilt varmt om hjärtat fortsätter de att arbeta varje dag för att bli ännu mer naturliga och hållbara tiger .

Formen på original NUK är också inspirerad av naturen: rund i toppen och platt i botten. På så sätt ligger NUK For Nature nappen mot barnets gom och lämnar plats för tungan. Dessutom accepteras den genast av många barn, är särskilt amningsvänlig och hjälper till att förebygga tand- och käkskador.

De här NUK -dockorna är tillverkade av naturgummilatex och 100 % tillverkade i Tyskland. Naturligtvis är de BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1400. Läs noga igenom varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Latexdockor ska bytas ut varannan eller varannan månad, men senast när de börjar fastna.

Produktdetaljer:
 • Design : Beige
 • Tillverkad av mer än 98 % naturliga råvaror
 • Tillverkad av naturgummi och hållbar plast*.
 • Producerad på ett resurssparande sätt med grön el, CO2-reducerad och energieffektivt tillverkad.
 • Original NUK Shape - inspirerad av naturen, särskilt amningsvänlig
 • Hjälper till att förhindra felställning av tänder och käkar
 • BPA-fri
 • 100 % pappersförpackning
 • Leveransomfattning: 4 x NUK För Nature dummies
 • Lämplig från 0-6 månader

*Denna plast är ett material som till 100 % kan spåras till förnybara resurser genom ISCC PLUS-certifierad massbalansprocess.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken
4.5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken
NUK Sugga för Nature 0-6 månader, beige i set med 4 stycken
154 kr