Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
NUK Startset Nature Sense Twin med temperatur Control , i lila

NUK Startset Nature Sense Twin med temperatur Control , i lila


Pris
252 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313445

EAN: 4008600368700

NUK Startset Nature Sense Twin med temperatur Control , i lila
Texten har översatts automatiskt.
NUK Nature Sense babyflaska: den välbekanta känslan som ditt barn älskar
Mamma, du är bäst! Du är oersättlig för ditt barn. Hur bra är det att NUK Nature Sense babyflaska ger ditt barn en känsla av att dricka precis som vid mammas bröst. Det är vad mer än 90 % av bebisarna "berättar" för oss.* Inte med ord, utan genom att lätt acceptera NUK Nature Sense och genom att lätt kunna växla mellan amning och flaskmatning. Ett oumbärligt hjälpmedel för mammor som förtjänar en paus, pappor som också vill mata sitt barn ibland och när det är dags att avvänja.

Den unika naturliga känslan kommer från det faktum att spenen är utformad efter mammans bröst. Till och med den sista detaljen. Spenen på NUK Nature Sense har flera fina dricköppningar som är utformade efter mjölkkanalerna i mammas bröst. Detta ger ett optimalt, jämnt och naturligt dricksflöde. Formen på spenen liknar också kvinnans bröstvårta vid amning. Det beror på att den flexibelt anpassar sig till tungan och gommen när ditt barn suger på den. Spenen i Nature Sense är en kopia av denna speciella form. Materialet som används är mjukt och ger barnets läppar en välbekant känsla.
*Oberoende marknadsundersökning Tyskland 2016

NUK Nature Känsla med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK Nature Sense-babyflaskor med temperatur Control visar i ett ögonblick när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit.
Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

Rätt napp för varje barn
NUK Nature Sense Start Set innehåller spenar med två olika dricköppningar (S och M). Beroende på ditt barns individuella sugförmåga ger de olika varianterna av drickhål ett optimalt dricksflöde.

NUK Genius silikonsugn: Min First NUK
Bebisar älskar sin napp! Med den populära silikonsugn NUK Genius har NUK också hämtat inspiration från naturen för att säkerställa en naturlig sugupplevelse för sin avkomma: den original käkvänliga NUK -formen är utformad efter mammans bröst vid amning och minskar risken för felställda tänder och käkar. Den extra platta sugdelen ger en naturlig sugrörelse. Tack vare den mjuka övergången från nacken till sugdelen känns nappen särskilt bekant och naturlig för ditt barn.

I NUK Nature Sense Start Set ingår även NUK napplåda, som ser till att barnets favoritsugare alltid är ren och redo att användas.

Produktdetaljer:
  • Attraktiv NUK presentförpackning med fönster
  • Sötande käkvänlig NUK form, särskilt mjuk och flexibel
  • Nature Sense silikonspene brett, flexibelt läppstöd och extra mjuk mjuk zon ger en välbekant drickkänsla som vid mammas bröst.
  • Spenan är nu ännu mjukare, med innovativ Anti-Colic-ventil
  • Babyflaskor av PP
  • BPA-fri
  • Temperatur Control
Leveransens omfattning:
  • 2 x NUK Nature Sense 150 ml, med dricksnappar i storlek M (för medelhög dricksflöde)
  • 1 x NUK Genius silikonsugn "My First NUK ", 0-6 månader
  • 1 x NUK napplåda

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
81 kr
(162 kr / 1l)
Pris
178 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Startset Nature Sense Twin med temperatur Control , i lila
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Startset Nature Sense Twin med temperatur Control , i lila
NUK Startset Nature Sense Twin med temperatur Control , i lila
252 kr