NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars

NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars


Variant:
 • NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars
 • NUK Startpaket för glasflaska First Choice ⁺, silikonspenning från födseln, temperatur Control Stars

Pris
339 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329361

EAN: 4008600382225

NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars
Texten har översatts automatiskt.
Med ett barn flyttar mycket glädje in i huset. Det finns mycket att organisera och som förälder frågar man sig långt före förlossningen vilka inköp som verkligen är vettiga. NUK First Choice ⁺ Starter Set Glass with Temperature Control finns på NUK som startutrustning. Med den här högkvalitativa uppsättningen är allting ordnat redan från början. Den innehåller en flasklåda för förvaring av upp till sex NUK First Choice ⁺ eller andra NUK nappflaskor. Lådan är tillverkad av lätt och mycket robust polypropylen.

Setet innehåller fyra NUK First Choice + Temperature Control glasflaskor med harmoniska motiv: För de små finns det två flaskor med 120 ml vardera och två flaskor med 240 ml vardera. Fördelarna med nappflaskor av glas är lika många som de är uppenbara: de är hållbara, hygieniska, miljövänliga och lätta att rengöra. Den greppvänliga skruvringen gör det lätt att öppna och stänga flaskorna. Flaskans breda hals gör den lätt att fylla och rengöra.

Varje NUK First Choice ⁺ nappflaska i startpaketet är utrustad med en käkvänlig NUK spene i latex med ett naturligt brett läppstöd, vilket ger ditt barn en naturlig drickkänsla, precis som vid mammas bröst. Spenen har NUK Anti-Colic Air System som minskar risken för kolik hos spädbarn eftersom barnet sväljer mindre luft när det dricker. Alla NUK First Choice ⁺ glasflaskor är lämpliga för en kombination av amning och flaskmatning och växer med ditt barn - när barnet växer kan flaskorna enkelt kombineras med andra NUK First Choice ⁺ spenar och dricktillsatser.

De fyra flaskorna i setet levereras i en praktisk plastlåda som också kan användas i familjehushållet för att förvara, tömma och transportera upp till sex flaskor och andra tillbehör.

Spenen original NUK är utformad efter bröstvårtan vid amning. Den ger tillräckligt med utrymme för att barnets tunga och käke ska kunna röra sig naturligt. Med den nya Soft Zone omsluter spetsen på latexspenen barnets gom ännu bättre - för en naturlig känsla när du dricker.

NUK First Choice ⁺ Glasflaskor för barn med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK First Choice ⁺ Glasflaskor med temperatur Control visar med en blick när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå displayen till vit.

Denna uppsättning NUK uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14350.

Produktdetaljer:
 • Motiv: Stjärnor
 • Material flaskor: Glas
 • Spenmaterial: latex
 • Innehåll: 240 ml + 120 ml
 • Mått: längd 16,1 cm x bredd 7,1 cm x höjd 7,1 cm
 • Mått: längd 12,6 cm x bredd 6,7 cm x höjd 6,7 cm
 • Fri från BPA
 • Ålder: 0 - 6 månader
 • Skruvring med lätt grepp för enkel öppning och stängning
 • Vit flasklåda för upp till sex NUK First Choice ⁺ flaskor
 • Förebygger kolik: förbättrat luftsystem mot kolik
Leveransens omfattning:
 • 1 x vit flasklåda
 • 2x 120 ml NUK glasflaska, First Choice ⁺ Temperatur Control med latexsugare storlek S från 0-6 månader (te, bröstmjölk)
 • 2x 240ml NUK glasflaska, First Choice ⁺ Temperatur Control med latexsugare storlek M från 0-6 månader (mjölk)

Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.
Läs noggrant igenom de bifogade varningarna och bruksanvisningarna och förvara dem på ett säkert ställe.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars
5
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 19
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars
NUK Startpaket för glasflaskor First Choice ⁺, latexsnapp från födseln, temperatur Control Stars
339 kr