Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Starterset First Choice + Disney Nalle Puh med temperatur Control , 0 - 6 månader
Tillfälligt slutsåld

NUK Starterset First Choice + Disney Nalle Puh med temperatur Control , 0 - 6 månader


Pris
330 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311875

EAN: 4008600382973

NUK Starterset First Choice + Disney Nalle Puh med temperatur Control , 0 - 6 månader
Texten har översatts automatiskt.
Nalle Puh och hans vänner på NUK
Den glada Nalle Puh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK -sortimentet med hjärtvärmande Design s. Tillsammans med sin honungsburk följer Tiger och Ior med honom på hans spännande resa i NUK produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap klarar Nalle Puh och hans vänner alla spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

Baby har helt enkelt rätt temperatur - NUK First Choice + Babyflaskor med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK First Choice + Babyflaskor med temperatur Control visar på ett ögonblick när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit.
Viktigt NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + startpaket med temperatur Control , med 4 nappflaskor inkl. silikonsugare och flasklåda, 0-6 månader
Från NUK finns NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set med temperatur Control . Med den här högkvalitativa uppsättningen är allting ordnat redan från början. Den innehåller en flasklåda för att förvara upp till sex NUK First Choice eller andra NUK nappflaskor. Lådan är tillverkad av lätt och mycket robust polypropylen (PP).

Setet innehåller fyra NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Temperature Control nappflaskor av polypropylen (PP) med snygg design: För den lilla hungern finns två flaskor på 150 ml vardera och ytterligare två flaskor på 300 ml vardera. Flaskor av PP är lätta och motståndskraftiga. Den greppvänliga skruvringen gör det lätt att öppna och stänga flaskorna. Den breda flaskhalsen gör det lätt att fylla och rengöra flaskan.

Varje NUK First Choice + Temperature Control nappflaska i startpaketet är utrustad med en käkvänlig NUK silikonsugare med naturligt brett läppstöd, vilket ger ditt barn en välbekant amningskänsla. Alla NUK First Choice + Temperature Control nappflaskor är lämpliga för en kombination av amning och flaskmatning och växer med ditt barn - när barnet växer kan flaskorna enkelt kombineras med andra NUK First Choice nappar och tillbehör.

Den perfekta presenten för unga föräldrar:
NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set med temperatur Control - den praktiska basutrustningen för att växa upp.

Original
Spenen original NUK är utformad efter bröstvårtan vid amning. Den ger tillräckligt med utrymme för att barnets tunga och käke ska kunna röra sig naturligt när det suger. För en hälsosam utveckling - och den känsla som bebisar älskar.

Naturlig känsla
Med den nya Soft Zone omsluter spetsen på silikonspenen barnets gom ännu bättre - för en naturlig känsla när du dricker.

Ingen kolik*
NUK Anti-Colic Air System säkerställer ett naturligt dricksflöde och hjälper ditt barn att dricka utan att svälja luft. För en glad liten mage.

Produktdetaljer:
  • Ingen kolik* - NUK Anti-Colic Air System säkerställer ett naturligt flöde av mat.
  • Kliniskt testad**: För en optimal kombination av amning och flaskmatning
  • NUK Flaskbox av högkvalitativt material - idealisk som dräneringshjälp efter rengöring och för förvaring.
Leveransens omfattning:
  • 2 x 150 ml NUK Disney Nalle Puh First Choice + Temperatur Control nappflaskor av polypropen (PP) med silikonsugare 0-6 månader S (te, bröstmjölk)
  • 2 x 300 ml NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Temperatur Control Polypropylen (PP) Babyflaskor med silikonsugare 0-6 månader M (Mjölk)

Kliniskt testad**
På grund av sin särskilt naturliga form accepteras spenen NUK mycket väl av spädbarn. Detta gör den också lämplig för spädbarn där amning och flaskmatning kombineras.
*Oberoende marknadsundersökning bland 205 mammor, Tyskland 2018.
99 % av mammorna bekräftar att NUK First Choice + flaskan inte orsakar kolik.
**Vetenskaplig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Mer information på http://www. nuk .de/en_de/ueber- nuk / nuk -research.html.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Starterset First Choice + Disney Nalle Puh med temperatur Control , 0 - 6 månader
5
109 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 98
 
4 Stjärnor
| 9
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare