Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Starter Set Nature Sense glasflaskor med temperatur Control
Tillfälligt slutsåld

NUK Starter Set Nature Sense glasflaskor med temperatur Control


Pris
376 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347270

EAN: 4008600368762

NUK Starter Set Nature Sense glasflaskor med temperatur Control
Texten har översatts automatiskt.
NUK Nature Sense glasflaskor med temperatur Control : Den välbekanta känslan som ditt barn älskar
Mamma, du är bäst! Du är oersättlig för ditt barn. Hur bra är det inte att NUK Nature Sense glasflaska med temperatur Control ger ditt barn en drickkänsla som ett bröst. Det är vad mer än 90 % av bebisarna "berättar" för oss.* Inte med ord, utan genom att lätt acceptera NUK Nature Sense och genom att enkelt kunna växla mellan amning och flaskmatning. Ett oumbärligt hjälpmedel för mammor som förtjänar en paus, pappor som också vill mata sitt barn ibland och när det är dags att avvänja.

Den unika naturliga känslan kommer från det faktum att spenen är utformad efter mammas bröst. Till och med den sista detaljen. Spenen NUK Nature Sense har till exempel flera fina dricköppningar som är utformade efter mjölkkanalerna i mammas bröst. Detta ger ett optimalt, jämnt och naturligt dricksflöde. Formen på spenen liknar också kvinnans bröstvårta vid amning. Det beror på att den flexibelt anpassar sig till tungan och gommen när ditt barn suger på den. Spenen i Nature Sense är en kopia av denna speciella form. Materialet som används är mjukt och ger barnets läppar en välbekant känsla.

Baby helt enkelt vid rätt temperatur - NUK Nature Sense glasflaskor med temperatur för babyflaskor Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK Nature Sense glasflaskor med temperatur Control visar med ett ögonkast när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit.
Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

Rätt napp för varje barn
NUK Nature Sense startpaket för glasflaskor med temperatur Control innehåller spenar med två olika dricköppningar (S och M). Beroende på ditt barns individuella sugförmåga ger dessa olika varianter av drickhål ett optimalt dricksflöde.

NUK Genius silikonattrappen: Min First NUK
Ditt barn älskar sin napp! Med den populära silikonsnutten NUK Genius har NUK också hämtat inspiration från naturen för att säkerställa en naturlig sugupplevelse för ditt barn: den original käkvänliga NUK -formen är utformad efter mammans bröst vid amning och minskar risken för felställda tänder och käkar. Den extra platta sugdelen ger en naturlig sugrörelse. Tack vare den mjuka övergången från nacken till sugdelen känns nappen särskilt bekant och naturlig för barnet.

Startsetet med NUK Nature Sense glasflaska med temperatur Control innehåller också NUK napplåda, som ser till att barnets favoritsnack alltid förblir ren och alltid är redo att användas.

Produktdetaljer:
 • Design : vit
 • Flaskan är tillverkad av hållbart borosilikatglas av hög kvalitet.
 • Det breda, flexibla läppstödet och den extra mjuka zonen ger en välbekant dryckeskänsla som vid mammas bröst - nu ännu mjukare.
 • NUK Suggor käkvänliga NUK form, extra mjuka och flexibla, med NUK sugglåda (genomskinlig)
 • Med temperatur Control
Ingår i leveransen:
 • 1 x Nature Sense glasflaskor 120 ml S (för långsam drickhastighet)
 • 2 x Nature Sense glasflaskor av glas 240 ml M (för medelhög drickhastighet)
 • 1 x silikonsugare storlek S med innovativ anti-kolisk ventil
 • 1 x silikonsugare storlek M med innovativ antikolisk ventil
 • 1 x Genius silikonattrapper storlek 1
 • 1 x Genius silikonsugn "My First NUK ", 0-6 månader
*Oberoende marknadsundersökning Tyskland 2016

Denna uppsättning NUK uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1400 och EN14350.

Läs noga igenom varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Spara produktinformationen och artikel-/lotnumret för framtida referens.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Starter Set Nature Sense glasflaskor med temperatur Control
5
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare