NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått


Variant:
 • NUK Starter Set First Choice Plus temperaturkontroll rosa
 • NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått
 • NUK Starter Set First Choice ⁺ Temperatur Control , från födseln blå/beige

Pris
420 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291744

EAN: 4008600356585

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått
Texten har översatts automatiskt.
Med ett barn flyttar mycket glädje in i huset. Mycket måste organiseras och som föräldrar frågar du dig själv långt före födelsen vilka köp som verkligen är användbara. NUK First Choice + Starter Set Boy är NUK tillgänglig som initial utrustning för pojkar. Med denna högkvalitativa uppsättning tas allt hand om från början. Den innehåller en flasklåda för förvaring av upp till sex NUK First Choice eller andra NUK-babyflaskor. Lådan är gjord av lätt och mycket robust polypropen (PP).
Satsen innehåller fyra NUK First Choice + babyflaskor i polypropylen (PP) med fantastiska motiv: För den lilla aptiten två flaskor med 150 ml vardera och två till med 300 ml vardera. Babyflaskorna i PP är lätta och resistenta. Flaskorna är lätta att öppna och stänga tack vare den praktiska skruvringen. Den breda flaskhalsen möjliggör enkel fyllning och rengöring
.
Varje NUK First Choice + babyflaska i startuppsättningen är utrustad med en silikon NUK-spen med naturligt brett läppstöd, vilket är lämpligt för käken och ger barn en bekant känsla som om de var vid sin mors bröst. Alla NUK First Choice + babyflaskor är lämpliga för kombinationen av amning och ammande flaskor och växer med ditt barn - när ditt barn växer kan flaskorna enkelt kombineras med andra NUK First Choice spenar och tillbehör.
De fyra flaskorna i uppsättningen finns i en praktisk plastlåda, som kan användas i familjens hushåll för förvaring, dränering och transport av upp till sex flaskor och andra tillbehör.

Avslappnad och säker matning tack vare NUK till temperaturkontroll
När spädbarn är hungriga, bör flaskmatning aldrig vara för varmt eller för kallt. Det är därför mammor och pappor kontrollerar drickstemperaturen före varje måltid. Att veta exakt när rätt temperatur uppnås kan vara en utmaning. Det är exakt varför NUK First Choice + babyflaskor med temperaturkontrollfunktion utvecklades.
Detta är en funktion som aldrig tidigare varit tillgänglig i den här formen. För att förhindra att spädbarn matas för varmt, är flaskorna utrustade med en NUK-temperaturkontrollindikator. Den har formen av en termometer och ändrar färg med temperaturen på flaskinnehållet. I framtiden kommer funktionen att hjälpa föräldrar att uppnå optimal temperatur när man matar barnmat.
Om maten är för varm blir den annars blå skärmen vit. I bästa fall bör maten för utfodring ha en kroppstemperatur (37 ° C) och motsvarar den mediumblå tonen på displayen. Den nya temperaturkontrollfunktionen är integrerad i NUK First Choice + -flaskor av polyamid och polypropen. Uteslutna från detta är licensutgåvor
.

Viktigt: NUK temperaturkontroll är avsett som en ytterligare kontroll. Därför bör temperaturen fortfarande kontrolleras för hand före utfodring. För att kontrollera maten är det lämpligt att lägga några droppar på insidan av handleden.

Den mest naturliga spenen för ditt barn
NUK First Choice har varit det första valet för flaskfoder baserat på modellen för amning under många år. Med NUK First Choice + har vi lyckats komma ännu närmare naturen - för en sund käkeutveckling och en drickande känsla som hos en mammas bröst.

Naturligt och ortodontiskt korrekt
The speciell NUK-form av NUK-spenarna modelleras på mammas bröst vid amning. Det lämnar barnets tunga och käken tillräckligt med utrymme för den naturliga sugande rörelsen.

Mjukt som mammas bröst
Tack vare den nya Softzone anpassar sig den silikonande sugdelen till gommen. ännu bättre - för en naturlig dricksupplevelse.

Ingen kolik **
Anti-Colic Air System garanterar ett naturligt flöde av mat. Så att spädbarn kan dricka på ett avslappnat sätt utan att svälja luft.

Kliniskt testat *
På grund av dess särskilt naturliga form, är NUK-spenen mycket väl accepterad av spädbarn. Det är därför också lämpligt för spädbarn som kombinerar amning och ammande flaskor.

* Vetenskaplig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. Mer information på http: // www. nuk .ene / de_en / ueber- nuk / nuk -forschung.html ** Oberoende marknadsundersökning bland 205 mödrar, Tyskland 201899% av mödrarna bekräftar att NUK First Choice + -flaskan inte orsakar kolik. Produktinformation:
 • Ålder: 0-6 månader Motor
 • : Traktor (blå) och prickar (vit)
 • Materialflaskor: polypropen (PP)
 • Materialspen: silikoninnehåll
 • : 150 ml / 300 ml
 • NUK temperaturreglering: Denna indikator ger säkerhet att maten inte är för varm från flaskanIf
 • maten
 • är
 • för varm, den annars blå indikatorn är vitKlinisk
 • test *: För en optimal kombination av amning och matning av flaskor
 • Flaska NUK-låda tillverkad av högkvalitativt material - idealiskt som dräneringshjälpmedel efter rengöring och för förvaring
 • Förhindrar kolik: förbättrat Anti-Colic Air System
 • >
ingår
 • 1 x vitflasklåda
 • 2 x 150 ml NUK First Choice + polypropylen (PP) babyflaskor med silikon spenar 0-6 månader (storlek: S)
 • 2 x 300 ml NUK First Choice + polypropylen (PP) babyflaskor med silikonpinnar 0-6 månader (storlek: M)

Tillbehör

Pris
76 kr
Pris
249 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått
4.9
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått
NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontroll Blått
420 kr