NUK Napp full Känslig silikonstorlek 2 grön / blå 4 stycken från 6: e månaden

NUK Napp full Känslig silikonstorlek 2 grön / blå 4 stycken från 6: e månaden


Pris
191 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A291649

NUK Napp full Känslig silikonstorlek 2 grön / blå 4 stycken från 6: e månaden
Texten har översatts automatiskt.
NUK-känslig napp: särskilt skonsam mot våra nära och kära.
När din lilla är född, till och med den färskaste, mjuka babyhuden är särskilt känslig. Av den anledningen har NUK Sensitive NUK utvecklat Sensitive soother för grundläggande babyutrustning. Denna napp är tillverkad av 100% extra mjuk silikon och är därför särskilt skonsam mot känslig babyhud. Tack vare sin flexibla och lätt böjda form ligger den upp mot det lilla ansiktet nästan som en andra hud. Dessutom är näsan inte täckt och därför andas det inte svårt för din älskade.

NUK-känsliga napp finns i olika färger. Utformning Silikon-nappen är färsk och mångsidig, så att respektive variant ser bra ut med alla kläder. Den utrymmesbesparande förpackningen fungerar också som en praktisk transportlåda och kan också användas för hygienisk beredning i mikrovågsugn. Nappen är lämplig för barn i nyfödd ålder upp till små upptäckter på 18 månader. Så din älskade börjar särskilt försiktigt in i deras spännande liv!

NUK Napp: Naturen som vår förebild

Eftersom livets början är särskilt spännande för din lilla är det NUK särskilt viktigt att ditt barn känner sig bekväm och kan utvecklas obehindrad hela tiden. Den speciella formen av NUK-napp ger en bra måttfaktor: den sugande delen är inte bara särskilt mjuk utan liknar också mammas bröst vid amning. Formen stöder den naturliga sugande rörelsen, som spelar en viktig roll inte bara för utfodring utan också för att lära sig viktiga tigerfärdigheter. Under denna instinktiva process koordinerar spädbarn många muskler och tränar dem samtidigt. Dessa muskler behövs senare för att svälja, tugga och prata ordentligt.

När din älskade växer kontinuerligt växer också käftarna och gommen stadigt. NUK-känsliga napp finns därför i två storlekar, så att den kan väljas så att den passar barnets ålder i varje tillväxtfas. Tack vare sin form, storlek och material anpassar den extra mjuka sugande delen av napp bekvämt sig till barnets mun och lämnar tillräckligt med utrymme för sugande rörelse såväl som tungan och tänderna. Detta minskar risken för felanpassning av tänder eller käkar. Experter är också övertygade om: 90% av de barnläkare som undersökts efter NUK: s order skulle rekommendera detta ortodontiskt korrekta napp från NUK weiterempfehlen *.

För hållbarhetens skull: silikon lugnande med återanvändbar soother box

Förpackningens närhet är mycket NUK viktigt för oss. skulle NUK vilja ge NUK-föräldrar möjlighet att fortsätta använda förpackningen efter att ha packat upp istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer i en robust, återanvändbar transportlåda. Detta håller respektive napp ren och erbjuder skydd - en idealisk lösning för att skydda barnets käraste kamrater från smuts och fukt, speciellt när du är ute och går.

produktinformation:
  • 100% extra mjuk silikon, särskilt mild
  • Design: Grön / blå
  • Storlek: Storlek 2 (6 - 18 månader)
  • Lämplig för nyfödda
  • Original NUK-form som emulerar det kvinnliga bröstet
  • Extra mjuk sugande del för att minska risken för missförändringar i tänderna och käkena
  • Fri från BPA
  • 4 stycken per paket
  • Finns i olika färger

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Napp full Känslig silikonstorlek 2 grön / blå 4 stycken från 6: e månaden
4.5
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Napp full Känslig silikonstorlek 2 grön / blå 4 stycken från 6: e månaden
NUK Napp full Känslig silikonstorlek 2 grön / blå 4 stycken från 6: e månaden
191 kr