NUK Nappar Genius Color Storlek 2 Silikon 2 x 2 Set

NUK Nappar Genius Color Storlek 2 Silikon 2 x 2 Set


Pris
163 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A306774

NUK Nappar Genius Color Storlek 2 Silikon 2 x 2 Set
Texten har översatts automatiskt.
NUK Genius: alltid ett bra val
När du väljer en napp för din bebis förlitar sig många föräldrar på NUK Genius. Det tillgodoser barnets medfödda behov av att suga, lugna och trösta. När spädbarn suger aktivt på nappen, stöder detta den viktiga träningen av mun- och käkmusklerna och främjar därmed en sund oral utveckling. Dess käftvänliga NUK-form utvecklades med medverkan av medicinska experter och optimeras ständigt. Nu har det varit möjligt att ytterligare förbättra den käftvänliga formen, vilket gör NUK Genius napp ännu mer tandvänlig.

Optimal passform
Nya Genius är särskilt mjuk på sugdelens ovansida och anpassar sig därför optimalt till barnets gom.

Mer utrymme
Den extra platta sugdelen ger tungan ännu mer frihet och möjliggör en naturlig sugande rörelse. Tack vare den smidigare övergången från spenhalsen till den sugande delen känns nappen särskilt bekant och naturlig för barnet.

Mindre tryck på käken och tänderna
Genius spenhals är ännu tunnare och smalare för att minska trycket på käken och tänderna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta. De moderna en-motiven och färgerna gör också NUK Genius Color visuellt till ett riktigt högt ljus och det perfekta tillskottet till alla fashionabla kläder.

För kärleken till hållbarhet: NUK-napp med återanvändbar förpackning
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge föräldrarna möjlighet att använda vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda barnets favoritkamrat från smuts och fukt, särskilt när du reser.

Produktinformation:
  • Ännu mer tandvänlig tack vare förbättrad form: mindre tryck på käken och tänderna
  • Utvecklad och optimerad med involvering av tandläkare
  • Extra mjuk övre sida och extra platt sugdel, extra tunn och särskilt smal spenhals
  • Optimal anpassning till gommen och mer fritt utrymme för tungan
  • Återanvändbar transportlåda, BPA-fri
  • Lämplig för barn från 6-18 månader.
  • 4 stycken

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Nappar Genius Color Storlek 2 Silikon 2 x 2 Set
5
12 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Nappar Genius Color Storlek 2 Silikon 2 x 2 Set
NUK Nappar Genius Color Storlek 2 Silikon 2 x 2 Set
163 kr