NUK Nappar Fri stil Night Gr. 1 Silikonpojke 2 x Set med

NUK Nappar Fri stil Night Gr. 1 Silikonpojke 2 x Set med


Pris
163 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A306777

NUK Nappar Fri stil Night Gr. 1 Silikonpojke 2 x Set med
Texten har översatts automatiskt.
NUK Free style Night: NUK Soother med ljuseffekt
NUK Glow-in-the-dark nappar hjälper spädbarn att hitta vägen lätt till drömmarnas land. Tack vare ett självlysande material som är säkert för spädbarn avger de ett mjukt sken i mörkret och kan därför hittas mycket snabbt och enkelt på natten.

Silikonfittan NUK Free style: modellerad på kvinnobröstet under amning
Dag efter dag har våra små många spännande äventyr att upptäcka. Nappen är en pålitlig vän som ger barnet en känsla av trygghet och lugnar det. Oavsett om konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar har bekymrat den lilla, det bekanta och instinktiva sugande på nappen kommer snabbt att slappna av igen. För att ytterligare optimera denna feel-good-faktor har NUK, uppfinnaren av den käftvänliga napp, gjort Originalformen ännu bättre.
Den är modellerad på det kvinnliga bröstet under amning, vilket passar perfekt i munnen när barnet suger på det. Det speciella med denna napp: den är särskilt tunn och smal för att minska trycket på tänder och käkar. Den plana sugdelen och den släta undersidan ger en behaglig munkänsla och ger tungan gott om plats för den naturliga sugrörelsen. NUK Nappar anpassar sig perfekt till barnets gom och accepteras därför särskilt snabbt av spädbarn *. På så sätt säkerställer de avslappning för spädbarn och deras föräldrar.

Rekommenderas av experter: NUK Soothers lugnar bättre än någonsin tidigare
Eftersom barnets hälsosamma helhetsutveckling är särskilt viktigt för oss, vi vill att varje NUK-baby ska ha en napp som är nära naturen och lämplig för käken. Tack vare den vidare utvecklingen av den käftvänliga NUK Original-formen i enlighet med de senaste medicinska fynden, är NUK-nappen lugnande än någonsin tidigare, eftersom den välbekanta formen gör att även ammande barn accepterar denna napp väl. Ammande mödrar har bekräftat att NUK-nappen inte stör amning *.
På detta sätt ger det också avkoppling och ro för nya mammor under en tid. Dessutom orsakar NUK-nappar inte feljustering av tänder och käkar. Den smala, platta och tunna sugdelen säkerställer detta. Det minimerar trycket på de små tänderna och käken och ger tungan tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen. Ytterligare en anledning till att NUK-nappare uppskattas och rekommenderas av barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Testresultat talar också tydligt för nappen: 100% ** av de ifrågasatta ortodontisterna bekräftar att NUK-napparna inte orsakar käkar eller tandutjämningar, 95% * av barnen accepterar NUK-nappen, 90% * av mödrarna rekommenderar det och 92% * av ammande mödrar bekräftar att NUK-nappen inte försämrar amning.

* Oberoende marknadsundersökning, 307 mammor Tyskland 2017
** Oberoende marknadsundersökning, 50 tandläkare, 50 barnläkare och 50 barnmorskor Tyskland 2017.

För kärleken till hållbarhet: NUK Napp med återanvändbar förpackning
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge föräldrarna möjlighet att återanvända vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda barnets favoritkamrat från smuts och fukt, särskilt när du reser.

NUK Free-stil silikonmutter är särskilt skonsam mot barnets hud
NUK Free Style Night-napp kan inte bara övertyga med sina kärleksfullt designade motiv. Denna napp är också särskilt skonsam mot barnets känsliga hud tack vare stora ventilationsöppningar och mindre kontaktyta. Nappens platta knapp har en integrerad, diskret ring och är lätt att gripa även för de minsta händerna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Det är fritt från skadliga ämnen, koktåligt, luktfritt, transparent och har en slät yta.

Alla NUK-nappar har NUK Air System. En ventil låter luften komma ut från sugdelen. Detta håller det snyggt och mjukt och smidigt och lindrar trycket på käken.

Produktdetaljer:
  • Skonsamt mot huden - tack vare stora ventilationsöppningar och mindre kontakt område
  • Knapp med glöd i mörk effekt - ofarligt självlysande material
  • Tunn och smal spenhals minskar trycket på käken och tänderna
  • Platt sugdel och slät undersida - för en behaglig munkänsla och gott om plats för naturlig sugrörelse
  • Återanvändbar napplåda, BPA-fri
  • 4 stycken

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Nappar Fri stil Night Gr. 1 Silikonpojke 2 x Set med
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Nappar Fri stil Night Gr. 1 Silikonpojke 2 x Set med
NUK Nappar Fri stil Night Gr. 1 Silikonpojke 2 x Set med
163 kr